12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieDolj: Trei candidați pentru postul de inspector școlar general

Dolj: Trei candidați pentru postul de inspector școlar general

Ministerul Educaţiei a scos la concurs 42 de posturi pentru ocuparea funcției de conducere a inspectoratelor şcolare din ţară. La nivelul județului Dolj s-au înscris pe lista de concurs trei candidați. Este vorba despre Felix Godeanu – profesor de religie la Colegiul Național „Gheorghe Chițu”, Dumitru Iftimov – director Colegiul Național „Gheorghe Chițu” și Georgică Bercea Florea – actualul inspector școlar general al județului Dolj.

Perioada de înscriere a dosarelor a început pe 18 februarie și s-a încheiat pe 23 februarie. Profesorul Felix Godeanu şi-a depus candidatura și pentru postul de inspector şcolar judeţean în Gorj. Acesta va avea, la fel ca la nivelul județului Dolj, tot doi contracandidaţi. Pentru concursul din județul Gorj şi-au mai depus dosarele actualul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj, Ion Işfan, precum şi Mădălina Ciolocoi, ex-inspector şcolar judeţean adjunct şi fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.
Probele de concurs se vor desfăşura în luna martie, mai precis în perioada 11 – 20 martie, la sediul Ministerului Educaţiei. După examenele inspectorilor şcolari generali, ministrul Educaţiei a precizat faptul că vor urma concursuri şi pentru posturile de inspectori şcolari adjuncţi, iar apoi pentru directorii de şcoli, licee şi colegii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS