23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieOlt: A întârziat la bacalaureat din cauza unui accident rutier

Olt: A întârziat la bacalaureat din cauza unui accident rutier

La centrul de examen de la Colegiul Tehnic Metalurgic din Slatina, comisia de bacalaureat a apelat la un subiect de rezervă pentru un elev care nu a ajuns la timp, pentru startul probei scrise la limba şi literatura română, informează gazetanoua.ro

Potrivit reprezentanţilor ISJ Olt, elevul nu a putut să ajungă la timp la examen din cauza unui accident rutier. În plus, de la prima probă scrisă a bacalaureatului au fost eliminaţi doi elevi, unul de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu”, iar altul de la Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu”. Ambii au fost prinşi de supraveghetori atunci când încercau să copieze.

„Avem doi eliminaţi, unul la «Minulescu» şi altul la «Titulescu», ambii pentru tentativă de fraudă. S-a solicitat un subiect de rezervă, la Metalurgic. Ştiu că a fost un elev care a întârziat din cauza unui accident rutier, iar comisia demarase deja procedurile”, a declarat Marian Anghel, inspectorul şcolar general adjunct şi vicepreşedinte al Comisiei judeţene de bacalaureat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS