10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăEducatie Programul "The Duke of Edinburgh’s International Award", lansat azi la Craiova

Programul „The Duke of Edinburgh’s International Award”, lansat azi la Craiova

Sala Aula Magnda a Facultăţii  de Drept și Științe Sociale, din cadrul Universităţii Craiova a găzduit astăzi lansarea programului „The Duke of Edinburgh’s International Award”. Programul iniţiat de către Prințul Philip al Marii Britanii în 1956 este lider mondial al programelor de dezvoltare personală şi este prezent în peste 140 de țări.

În România, programul este patronat de către Alteța Sa Regală, Principesa Moștenitoare Margareta a României și susținut de Ministerul Educației Naționale.  Acesta se adresează tinerilor cu vârsta între 14 și 24 de ani care, indiferent de mediul de proveniență, sunt încurajați să desfășoare activități de educație non-formală, care să le asigure o tranziție echilibrată de la adolescență la maturitate.

La eveniment au participat Mihaela Stanciu – coordonatorul național, împreună cu reprezentanţii unor instituţii locale şi naţionale, Inspectoratul Scolar Judetean Dolj , tineri din cadrul Consiliului Județean al Elevilor Dolj, studenți ai Universității din Craiova, precum şi alți membrii ai comunității craiovene.


Editor: Delia Pătru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS