14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăEducatieCraiova: Profesoara Ofelia Burtea de la Colegiul Național "Carol I", premiată pentru Excelență în Educație

Craiova: Profesoara Ofelia Burtea de la Colegiul Național „Carol I”, premiată pentru Excelență în Educație

\n

Profesoara de limba şi literatura română Ofelia Burtea de la Colegiul Național „Carol I” din Craiova a fost distinsă ieri în cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor Mentor pentru Excelență în Educație, desfăşurată la Cluj Napoca. 

MOL România și Fundația pentru Comunitate au decernat pentru al patrulea an aceste premii unui număr de zece profesori și antrenori. Elevii și discipolii acestora au primit distincții la competiții și festivaluri interne și internaționale din domeniul artistic, sportiv sau științific. 

Cei zece mentori au fost selectați de către Consiliul Director al Fundaţiei Pentru Comunitate, care a primit 505 dosare prin care au fost nominalizate 174 de persoane pentru această a 4-a ediție a Premiului Mentor. 

Cei zece laureați au primit un premiu în valoare de câte 8.000 de lei și un trofeu special, Trofeul Mentor, realizat de renumitul artist Ioan Nemțoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS