10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieCraiova: Locuri de muncă pentru studenţii din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor

Craiova: Locuri de muncă pentru studenţii din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii din Craiova a dezvoltat colaborări cu mai multe firme private, în vederea instruirii, perfecţionării, dar şi angajării studenţilor.

În acest sens, compania Deloitte şi-a prezentat luni, 14 aprilie 2014, oferta de job-uri pentru studenţii Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii din Craiova. Evenimentul a avut loc la Sala Albastră a instituţiei.

Compania, unul dintre liderii din domeniul consultanţei, managementului financiar şi auditului, angajează anual aproximativ 50 de juniori pe care îi formează pentru o carieră de excepţie în domeniul financiar. Cerinţele pentru angajare încep cu o situaţie academică de top şi continuă cu o cunoaştere de nivel superior a limbii engleze, abilităţi de comunicare, dar şi cunoştinţe tehnice solide în domeniul financiar-contabil.

De asemenea, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor a inițiat luni, 14 aprilie colaborarea si parteneriatul cu Kirchhoff Romania. Acest parteneriat cuprinde practica studenţilor – licenţă şi master – obligatorie/ facultativă, implicarea managerilor companiei în actualizarea curriculei, prezenţa acestora în cadrul activităţilor de predare/seminarizare cu scopul de a prezenta aplicaţii şi studii de caz studenţilor, colaborarea în organizarea şi derularea unor evenimente de prezentare a companiei şi a oportunităţilor oferite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS