3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieA fost lansată prima platformă de pregătire live, la distanță, pentru Bacalaureat

A fost lansată prima platformă de pregătire live, la distanță, pentru Bacalaureat

BacLive – prima platformă de pregătire live, la distanță, pentru Bacalaureat, pentru elevii din România, a fost lansată, azi, de Centru Pregătire Bac și Live Studies, la Sala Elvira Popesco a Institutului Francez. Potrivit agerpres.ro, primul proiect lansat sub platforma BacLive este un site dedicat pregătirii la Limba Română și Matematică pentru Bacalaureat și examenul de Evaluare Națională.

„BacLive este prima platformă de pregătire live dezvoltată integral în România, inițiativa noastră propunându-și să îmbunătățească sistemul de învățământ din Romania prin oferirea de lecții accesibile și atractive pentru elevi”, a declarat Laurențiu Faur, Project Manager BacLive.

El a precizat că, începând cu 15 martie, data de când platforma a devenit activă, programul a fost testat de mai mulți elevi din țară, fiind apreciat și primit cu mare interes și entuziasm atât de elevi și părinți, cât și de profesori, platforma fiind îmbunătățită și adaptată nevoilor reale ale elevilor din România.

Programul include 35 de ședințe de pregătire live în care elevii pot interacționa în timp real cu profesorul, toate sesiunile fiind arhivate iar elevii putând revedea și repeta lecțiile în cazul în care doresc să aprofundeze anumite elemente.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS