10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieCraiova: A doua ediţie a Mesei rotunde a angajatorilor din regiunea Olteniei

Craiova: A doua ediţie a Mesei rotunde a angajatorilor din regiunea Olteniei

Departamentul de Fizică din cadrul Facultăţii de Matematică şi Ştiinţe ale Naturii, Universitatea din Craiova organizează o „Masă Rotundă cu angajatorii din regiunea Olteniei”. Evenimentul este la a doua ediţie şi se va desfaşura în data de 12 martie 2014, între orele 10.00 -12.30, la Sala Albastră a Universit[‘ii Craiova.
La eveniment vor participa angajatori, studenţi, dar şi cadre didactice ale Departamentului de Fizică. Au fost invitaţi reprezentanţi ai companiilor CEZ Distribuţie, Cummins Generator Technologies, IQuest, Centrul Meteorologic Regional Oltenia, Belle Optique, Watt Distributor, Cornul Abundenţei, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă nr. 1 Craiova.
Companiile şi firmele invitate fac parte din grupul reprezentanţilor mediului economic care s-au implicat în formarea studenţilor prin intermediul stagiilor de practică, vizitelor tehnice, sponsorizarea unor evenimente ale Departamentului şi a unor echipamente. Se va discuta despre profilul companiilor şi firmelor participante, profilul angajatului şi despre aşteptările pe care angajatorii le au de la absolvenţi, prin prisma experienţei de recrutare a acestora. Se vor face sugestii în ceea ce priveşte îmbunătăţirea calităţii stagiilor de practică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS