17.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăEducatieElevii din Mehedinţi stau şi marţi acasă

Elevii din Mehedinţi stau şi marţi acasă

Inspectoratul Şcolar Judeţean Mehedinţi a luat decizia în această dimineaţă, în urma consultărilor cu Prefectura Mehedinţi şi Consiliul Judeţean, ca elevii din toate cele 353 de unităţi de învăţământ din judeţ să nu meargă nici marţi la şcoală. Decizia a fost luată din cauza că există zone înzăpezite care nu permit deplasarea elevilor şi cadrelor didactice către şcoli. Ninsorile abundente din ultimele zile au blocat mai multe drumuri comunale şi judeţene din Mehedinţi, iar transportul elevilor către unităţile şcolare nu se desfăşoară în siguranţă.

“În urma consultarii cu Consiliul Judeţean, Prefectura şi chiar Primăria Drobeta Turnu Severin care solicitat să îi lăsăm să degajeze drumurile, s-a decis ca şi marţi, cursurile să fie suspendate în unităţile de învăţământ din Mehedinţi.”, a declarat inspectorul şcolar general, Marian Şuţă.
Cei peste 40 000 de copii de grădiniţă, elevi din ciclurile primar, gimnazial şi liceal au parte de un sfârşit de săptămână prelungit, întrucât luni şi marţi vor sta acasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS