Acasă Educatie Nouă medalii pentru olimpicii români angrenaţi în competiţiile regionale de informatică pentru...

Nouă medalii pentru olimpicii români angrenaţi în competiţiile regionale de informatică pentru juniori şi seniori

-

Elevii români participanţi la VII-a ediţie a Olimpiadei Balcanice de Informatică pentru juniori au obţinut patru medalii (o medalie de aur şi trei medalii de argint). Medalia de aur a fost cucerită de Costin Andrei Oncescu (clasa a VI-a/Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, judeţul Argeş), laureat şi la ediţia precedentă tot cu aur. Palmaresul a fost completat cu medaliile de argint câştigate deSmaranda-Monica Dicu (clasa a VIII-a/Şcoala Gimnazială nr. 56 din Bucureşti), Darius Marian şi Andrei-Cristian Stanciu, ambii elevi în clasa a VIII-a la Liceul Internaţional de Informatică din Capitală.
Competiţia s-a desfăşurat în localitatea bulgară Shumen, în perioada 22-24 noiembrie 2013, unde, în paralel, s-a desfăşurat şi tradiţionalul Turneu internaţional de informatică Shumen 2013.În acest al doilea concurs, lotul României a obţinut cinci distincţii: o medalie de aur, trei de argint şi o medalie de bronz.Laureaţii sunt următorii: George Chichirim (clasa a VIII-a/Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa) – medalie de aur, Vlad Rochian (clasa a VIII-a/Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timişoara), Andrei Popa (clasa a VIII-a/Şcoala Gimnazială „Constantin Parfene” din Vaslui) şi Mihai Gheorghe (clasa a XI-a/Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti) – medalii de argint, respectiv Daniel Constantin (clasa a XI-a/ Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti) – medalie de bronz.

ȘTIRI VIDEO GdS

Gorj: Lucrări de asfaltare pe trei drumuri județene

După terminarea perioadei convenționale de timp friguros, a fost reluată execuția lucrărilor aferente celor trei obiective de investiții finanțate prin Programul Național...