11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEducatieSimpozion Naţional de Chimie la Craiova

Simpozion Naţional de Chimie la Craiova

Departamentul de Chimie din cadrul Facultăţii de Matematică şi Ştiinţe ale Naturii a Universităţii din Craiova organizează cea de-a patra ediţie a Simpozionului Naţional de Chimie intitulat „Contribuţii la Creşterea Calităţii Învăţământului şi Cercetării în Domeniul Chimiei”. Evenimentul va avea loc pe 23 noiembrie 2013, în amfiteatrul BB 309 din clădirea Departamentului de Chimie, sub egida Societăţii de Chimie din România – filiala Craiova şi este organizat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj. Sunt aşteptate să participe cu lucrări cadrele didactice din învăţământul universitar şi preuniversitar, precum şi cercetătorii din domeniul chimiei care doresc să prezinte rezultate ale activităţii lor didactice şi ştiinţifice.

Taxa de participare este de 40 de lei pentru membrii Societăţii de Chimie din România şi 60 de lei pentru ceilalţi participanți. Aceştia vor primi o diplomă personalizată de participare, iar achitarea fiecărei taxe asigură primirea unei mape care va conţine programul manifestărilor ştiinţifice şi volumul de rezumate aferent acesteia, care va apărea sub forma unui număr special al revistei Analele Universităţii din Craiova seria Chimie, cu ISSN.

Informaţiile privind instrucţiunile pentru autori, înregistrarea şi transmiterea rezumatelor, precum şi modalitatea de achitare a taxei se obţin prin accesarea paginii de internet a Departamentului de Chimie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS