17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajSloturi online. Cum funcționează și cum se joacă

Sloturi online. Cum funcționează și cum se joacă

Începătorii în utilizarea aparatelor de sloturi au întotdeauna aceeași întrebare – cum funcționează aparatele de sloturi? Probabil că toată lumea a văzut aspectul standard al unui aparat de sloturi, constând dintr-un ecran care afișează trei sau mai multe role care încep să se rotească atunci când inițiezi acțiunea.

Unele aparate de sloturi mai au încă maneta de lansare a jocului, specifică versiunii vechi a jocului. Majoritatea aparatelor de sloturi existente astăzi funcționează cu butoane interactive și ecrane tactile.

Cum funcționează sloturile online

Sloturile online sunt o interpretare computerizată a marilor aparate de sloturi. Ele sunt controlate de un computer central care folosește un program de generator de numere aleatoare (RNG) pentru a determina rezultatul fiecărei rotiri. Versiunile online ale aparatelor de sloturi sunt mai avansate, deoarece includ mai multe elemente de joc, pe care le vom descrie în partea următoare a articolului. La fel ca în cazinourile tradiționale, există multe variații diferite ale sloturilor online.

Aparatele de sloturi computerizate folosesc motoare pentru a roti rolele și pentru a le opri într-un punct prestabilit. Computerul controlează pulsațiile digitale care acționează precis aceste motoare. Numărul de simboluri virtuale de pe role pe care tehnologia digitală îți permite să le rotești este de 256, în timp ce aparatele de sloturi fizice au doar până la 20.

Cum să joci sloturi

Scopul principal este să învârți rolele. Pentru a avea succes, toate imaginile de pe role de pe traiectoriile orizontale, verticale sau alte traiectorii trebuie să se potrivească. Aparatele de sloturi au de obicei multiple linii de câștig.

Când pariezi, poți decide câte linii de câștig să incluzi în rotirile tale. Cu cât sunt incluse mai multe traiectorii câștigătoare, cu atât sunt mai mari șansele de câștig, dar va trebui să cheltuiești mai mult pe pariuri similare.

Șanse de câștig

Există întotdeauna o șansă de succes, deoarece aparatele de sloturi folosesc un generator de numere aleatoare. Astfel, fiecare rotire anterioară nu are legătură cu cea viitoare. Pe de altă parte, în funcție de joc și de avantajul casei, șansele de câștig pot varia.

Sfaturi

Pentru a câștiga la sloturi – norocul nu este singurul factor important.

Alegere Atentă

Nu există sloturi similare, deoarece toate sunt unice, cu teme excepționale, povești, simboluri, melodii, caracteristici bonus și rate RTP. Deoarece rata de returnare către jucător variază în funcție de joc, înainte de a juca, verifică oferta de piață a slotului și RTP-ul – cu cât este mai mare, cu atât mai mari sunt șansele de câștig.

Jocuri De Cazino Gratuite

Unul dintre cele mai importante elemente este să găsești site-uri cu jocuri de cazino gratuite. Acestea sunt extrem de utile dacă încă înveți cum să joci sloturi. Cu practică, este mai ușor să înțelegi cele mai bune nuanțe ale aparatelor de sloturi, să le simți și să înveți despre diferitele componente ale jocului, cum ar fi multiplicatorii, concursurile bonus, etc.

Jucătorii pot găsi mai multe cazinouri online care oferă jocuri de sloturi în modul demo, unde jucătorii își pot testa abilitățile și pot aplica strategia lor preferată de sloturi.

Citește Tabelul De Valori Ale Jocului

Toate aparatele de sloturi online au un tabel de valori ale câștigurilor. Acest tabel evidențiază valoarea fiecărui simbol, astfel încât este ușor să vezi care sunt cele mai profitabile. Tabelul arată numărul de monede sau credite pe care pariorul le va câștiga pentru fiecare combinație de simboluri.

Conținutul tabelului de valori poate varia în funcție de complexitatea aparatului de slot. În timp ce majoritatea au un tabel de plăți pe o singură pagină, altele au mai multe pagini, în special sloturile cu multiple linii de plată și niveluri mai ridicate de risc. Un tabel de plăți tipic conține de obicei următoarele informații de bază:

  • Linii de plată câștigătoare
  • Cerințe de pariere
  • Semnificația simbolurilor
  • Caractere speciale
  • Funcții
  • Detalii despre jackpot

Linii de plată câștigătoare

Liniile de plată ale aparatelor de slot sunt modele în care apar combinațiile câștigătoare. Aparatele de slot clasice aveau o singură linie de plată orizontală, dar sloturile video online moderne au introdus mai multe opțiuni de joc. Asigură-te întotdeauna că înțelegi toate modelele liniilor de plată înainte de a juca.

În caz contrar, vei fi dezamăgit când crezi că ai câștigat, dar, de fapt, ai pierdut. De exemplu, simbolurile sunt aranjate orizontal, dar linia de plată câștigătoare este verticală sau în zigzag.

Cerințe de pariere

Majoritatea bonusurilor și rotirilor gratuite au de obicei cerințe de pariere. Chiar și premiile jackpot depind de îndeplinirea cerințelor de pariere. Există de obicei două tipuri de condiții pentru aparatele de slot:

  • Cerințe de pariere – multe funcții pot fi activate doar atunci când pariezi o anumită sumă pentru o rotire.
  • Cerințele de pariere pentru bonusuri reprezintă numărul de ori în care trebuie să joci înainte de a putea retrage câștigurile.

Un aspect suplimentar cheie – asigură-te că citești acești termeni și condiții la fiecare cazino la care te înscrii, deoarece majoritatea vor diferi între ele și adesea vor încerca să ascundă aceste informații în termenii și condițiile lor.

Semificația simbolurilor

Tabelele de valori te ajută să înțelegi ce reprezintă fiecare simbol și cât de importante sunt pentru joc. Aparatele de sloturi mai vechi aveau pictograme precum clopote, diamante și potcoave. Mai târziu au apărut fructe precum cireșe și lămâi sau simboluri de cărți precum ași, valeți, regine și regi.

Aparatele de slot moderne au mai multe caractere, cele standard fiind cireșe sau șeptari. Unele aparate de sloturi chiar înfățișează imagini ale diferitelor personaje celebre din filme.

Caractere speciale

Indiferent de celelalte caractere, unele simboluri speciale pot adăuga mai multă emoție fiecărei rotiri. Acestea sunt simbolurile pe care fiecare jucător de sloturi speră să le vadă.

Simbolul Wild – poate acționa ca orice alt simbol pentru a completa o combinație câștigătoare pe o linie de plată. Scopul este de a înlocui alte simboluri ale jocului și de a ajuta la crearea combinațiilor câștigătoare.

Simbolul Scatter – poate apărea oriunde pe role pentru a crea combinații câștigătoare sau pentru a declanșa funcții bonus. Face același lucru ca simbolul wild. Totuși, poate apărea oriunde fără a urma un model liniar specific.

Simbolul Bonus – te poate aduce mai aproape de un câștig mare. De obicei, este necesar un număr minim de simboluri bonus.

Unele simboluri pot ajuta la completarea unei combinații câștigătoare, în timp ce altele pot dubla rata de câștig. Totul depinde de cerințele de pariere.

Funcții

Toate cele menționate sunt la fel de importante ca și funcțiile – rotiri gratuite și automate. Majoritatea aparatelor de sloturi moderne au o funcție de auto-rotire care îți permite să setezi un număr specific de rotiri. După fiecare etapă, va roti automat din nou.

Pe de altă parte, funcția de rotiri gratuite este un bonus suplimentar pentru jocurile tale. Unii operatori de jocuri de noroc oferă de obicei câteva rotiri gratuite ca bonus de bun venit. Poți obține și rotiri gratuite fără depunere când declanșezi bonusul prin aterizarea a două sau trei simboluri Scatter, în funcție de regulile aparatului tău de sloturi.

Detalii despre jackpot

Jackpoturile sunt practic cele mai importante elemente care atrag jucătorii să învârtă de mai multe ori la aparatele de sloturi. Jackpoturile pot transforma o singură rotire într-un câștig uriaş.

Bonusuri de cazino

Este timpul să revenim la sfaturile pentru sloturi. Majoritatea cazinourilor online oferă oferte atractive pentru jucătorii noi și existenți. Bonusurile pot varia – pot fi rotiri gratuite sau fonduri bonus.

Bonusurile le permit jucătorilor să își îmbunătățească experiența de joc și să testeze premiile diferitelor jocuri de cazino fără a-și risca fondurile. Mai jos, prezentăm cele mai de bază tipuri de bonusuri.

Rotiri gratuite

Bonusul de rotiri gratuite la aparatele de sloturi te recompensează cu un număr specific de rotiri gratuite. Cel mai important lucru este că nu vei pierde bani dacă nu obții o combinație câștigătoare în timpul rotirii gratuite.

În unele jocuri gratuite, poți acumula simboluri bonus, iar unele aparate de sloturi limitează chiar numărul de rotiri pe care le primești în fiecare rundă.

Bonusul de re-spin

Când joci online, funcția de re-spin este declanșată prin rotirea simbolurilor speciale. Esența re-spin-ului este că, în timp ce celelalte role se învârt, pictograma îngheață.

Funcția de re-spin are un buton pe care trebuie să-l apeși. Totuși, această funcție nu garantează un câștig – este doar o oportunitate de a îmbunătăți probabilitatea. În timpul rundei suplimentare de rotiri bonus, jucătorul are de asemenea șansa de a roti din nou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS