20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCum vă accesorizați ținutele cu gențile Guess de primăvară

Cum vă accesorizați ținutele cu gențile Guess de primăvară

Primăvara este un prilej minunat de reinventare, de schimbare a garderobei și de alegere a celor mai moderne accesorii pentru ținutele dumneavoastră. Dacă vă numărați printre doamnele pasionate de fashion, atunci probabil că știți deja cât de importante sunt accesoriile pentru completarea garderobei. De aceea vrem să vă sărim în ajutor. În rândurile ce urmează ne propunem să vă vorbim despre gențile Guess, o gamă de genți damă extrem de cunoscute și admirate pretutindeni. Veți afla care sunt caracteristicile lor principale și motivele pentru care sunt atât de apreciate, dar și care sunt modelele și stilurile din care puteți opta pentru acest sezon. Iar la final, suntem convinși că veți reuși să vă formați cele mai fabuloase ținute. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem.

Printre cele mai versatile accesorii pentru doamne se numără gențile Guess. Vă întrebați de ce tocmai acest brand? Fiindcă Guess a reușit de-a lungul timpului să capteze atenția și să câștige încrederea cumpărătorilor săi prin produsele moderne și de calitate. Printre principalele caracteristici de care dispun aceste poșete se numără următoarele:

  • Materialele: în gama de poșete sub numele acestui brand veți regăsi accesorii din mai multe materiale. Cele mai des achiziționate sunt acele genti din piele. Gențile damă piele, fiind confecționate dintr-un textil durabil, ce își menține forma intactă și ce se îngrijește ușor, se fabrică cel mai des. Însă, mai aveți la dispoziție și alte două opțiuni: de jeans sau de tweed. Gențile Guess de jeans surprind prin materialul nemaiîntâlnit și durabil. Ele vin în clasica nuanță de bleumarin a blugilor și oferă o pată de culoare oricărei ținute. Gențile din tweed, pe de altă parte, sunt confecționate dintr-un amestec de stofă și alte textile, fapt ce le oferă un look nonconformist. În funcție de stilul vestimentar favorit și sentimentul pe care doriți să îl exprimați, alegeți materialul adecvat în consecință.
  • Design-ul recognoscibil: era inevitabil să nu menționăm și design-ul acestui brand. Clasica literă G din logo-ul Guess se poate regăsi drept cataramă sau imprimeu pe orice poșetă din colecție. Dacă vă place să ieșiți în evidență și să fiți constant în lumina reflectoarelor, un astfel de design recognoscibil vă va fi partenerul de nădejde.
  • Compartimentarea: nu în ultimul rând, gențile acestui brand vin și cu o compartimentare bine gândită. De la buzunarele frontale până la cele de pe spate, de la compartimentele din interior până la portofelele agățate de poșetă, Guess surprinde cu o mulțime de căi prin care vă puteți ține aproape bunurile.

Acum că v-am prezentat caracteristicile acestor genți de dama, putem trece la modelele promise.

  • Culori

Primăvara este recunoscută pentru nuanțele sale vesele și vibrante. Toată natura din jur înflorește, revine la viață și aduce un plus de culoare cu fiecare ocazie. Datorită frumuseții pe care acest anotimp o exprimă, majoritatea brandurilor de modă adoptă și ele nuanțele sale. Acest lucru se întâmplă și în cazul Guess, care surprinde cu culori precum: bej, roz pal, bleu, crem sau galben. Pe acestea cinci le veți regăsi în orice model de geantă din acest sezon. Le veți putea asorta cu ușurință oricărei ținute și veți aduce un plus de personalitate garderobei dumneavoastră. Fiecare nuanță în parte va exprima feminitate, gingășie și veselie, deci cu siguranță vă veți impresiona apropiații dacă alegeți un astfel de accesoriu.

  • Modele

Gențile Guess ale acestui sezon se regăsesc în patru modele: handbag, crossbody, shoulder bag și shopper. Fiecare vine cu caracteristici specifice, și anume:

  • Handbag: va fi poșeta potrivită pentru ținut în mână, după cum reiese și din denumire. Fiind de dimensiuni mari, această geantă va putea păstra în siguranță laptopul de muncă, telefonul și portofelul fără nicio problemă.
  • Crossbody: va fi poșeta potrivită pentru purtat peste corp, datorită bretelei lungi. Dimensiunea sa este mică și poate păstra doar telefonul, portofelul și cheile. Deci, vă recomandăm să o alegeți atunci când ieșiți în oraș sau la întâlnire.
  • Shoulder bag: va fi alegerea perfectă dacă vă doriți să purtați geanta pe umăr. Ea este de dimensiuni medii, deci puteți pune mai multe articole în ea, cum ar fi bunurile de uz zilnic și rujul sau blush-ul preferat.
  • Shopper: va fi o opțiune minunată pentru mers la shopping, după cum reiese și din denumire. Aceasta este cea mai mare geantă pentru care puteți opta, deci o puteți lua liniștită la cumpărături sau în concediu.
  • Stiluri

Nu în ultimul rând, trebuie să vă menționăm și stilurile din care puteți alege. Aflați că gențile Guess vă stau la dispoziție după cum urmează:

  • Uni, fără imprimeu: pentru zilele relaxate și ținutele casual.
  • Cu imprimeu clasic, cu logo: pentru zilele speciale și ținutele extravagante.
  • Cu împletituri: pentru zilele în care doriți să aduceți un plus de personalitate outfiturilor dumneavoastră.

Iar acum că dispuneți de toate informațiile necesare, tot ce vă rămâne de făcut este să alegeți geanta favorită și să o asortați după bunul plac.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că v-am inspirat să vă asortați în moduri cât mai fabuloase. Pentru și mai multe sfaturi, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS