9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajHanorace cu glugă pentru bărbați confortabile și călduroase

Hanorace cu glugă pentru bărbați confortabile și călduroase

Hanoracele pentru bărbați sunt piese vestimentare practice și versatile, care contribuie la ținute confortabile, dar și la o garderobă cât mai diversificată. Prezintă avantajul de a putea fi purtate aproape pe tot parcursul anului, dar totodată sunt compatibile cu o varietate de stiluri vestimentare, inclusiv casual, sportiv, stradal, dar și athleisure. Află din rândurile de mai jos de ce este necesar să deții un hanorac cu glugă bărbați și cum poate fi purtat cu stil:

Hanorace cu glugă bărbați – confortabile și versatile

Puține piese vestimentare sunt la fel de confortabile precum sunt hanoracele pentru bărbați, iar acest confort pe care îl oferă le face să fie perfecte atât pentru ținutele vestimentare casual, dar și pentru relaxarea acasă. Diversifică-ți garderoba cu hanorace cu glugă bărbați și vei beneficia de confort sporit, de versatilitate și de ținute la modă. Deși hanoracul este asociat cu statul în casă sau cu ținutele sportive, în realitate este o piesă vestimentară care se potrivește mai multor stiluri vestimentare. În plus, cele mai multe modele de hanorace bărbați cu glugă sunt excelente pentru stratificare.

Poți purta un hanorac peste un tricou sau peste o bluză cu mâneci lungi pentru un look casual și pentru un nivel mai ridicat de confort în perioadele de tranziție din an, dar poți purta hanoracul și sub o geacă pentru un plus de căldură pe vreme mai rece. În ceea ce privește articolele vestimentare de exterior, hanoracele se potrivesc atât cu gecile groase de iarnă, cu gecile parka, dar și cu jachetele din denim și inclusiv cu gecile din piele.

Hanoracele sunt disponibile într-o varietate de stiluri, de la hanorace cu fermoar, cu buzunar frontal și până la hanorace cu glugă sau fără glugă. Gluga este o caracteristică foarte importantă, deoarece te protejează de condițiile meteo neprietenoase, iar buzunarele contribuie la funcționalitate, permițându-ți să depozitezi obiecte mici, cum ar fi chei sau telefoane. Poți găsi hanorace într-o diversitate de  materiale, culori și modele pentru ca tu să beneficiezi de o garderobă la modă și să îți exprimi stilul personal, fără să îți compromiți confortul. 

Hanorace cu glugă bărbați – cum pot fi purtate cu stil?

Majoritatea bărbaților dețin cel puțin un hanorac cu glugă în garderoba lor, deoarece este o piesă vestimentară de bază, foarte versatilă și foarte practică într-o varietate de situații. Însă hanoracul este și un articol vestimentar care poate contribui la ținute stilate și la modă. Hanoracele sunt perfecte pentru acele zile foarte încărcate și caracterizate de o lungă listă cu sarcini de făcut. Sunt excelente și pentru a răspunde afirmativ la toate invitațiile spontane în oraș, fie la o cafea, fie la o întâlnire cu prietenii. Pentru a obține ținute casual, poți opta pentru bluze cu glugă bărbați care pot fi purtate cu blugii preferați, dar și cu pantaloni chino sau cargo.

În schimb, dacă dorești să obții o ținută athleisure,  poartă hanoracul cu o pereche de pantaloni de jogging. Pentru antrenamentele sau activitățile în aer liber, hanoracele sunt iarăși piese vestimentare de bază, deoarece elimină umezeala, îți oferă libertate de mișcare și un nivel ridicat de confort. Poți opta și pentru hanorace cu glugă bărbați care sunt realizate din materiale performante, cu proprietăți respirabile și de eliminare a umezelii. Hanoracele de bărbați sunt un element de bază în moda streetwear. Le poți purta cu pantofi sport, cu blugi prespălați și o șapcă pentru a obține un look urban la modă. Pentru o ținută casual smart, poartă hanoracul la o pereche de pantaloni chino sau la blugi de culoare închisă împreună cu o jachetă bomber. 

În cele din urmă, hanoracele pot fi purtate pe tot parcursul anului, dar sunt cel mai frecvent asociate cu toamna și iarna datorită căldurii și confortului pe care îl oferă. Cu toate acestea, hanoracele ușoare, fabricate din materiale respirabile pot fi purtate și în serile de primăvară sau de vară sau în medii cu aer condiționat.

Postare sponsorizată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS