20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajÎncepând de azi, noi oferte WoowW te așteaptă la Auchan

Începând de azi, noi oferte WoowW te așteaptă la Auchan

Bucură-te în continuare de Festivalul Ofertelor WoowW la Auchan! Până pe 2 aprilie în toate magazinele din țară și online, pe auchan.ro, găsești super reduceri la sute și sute de produse, alimentare și nealimentare. Mai mult, dacă ai card de fidelitate MyCLUB Auchan, ai parte de extra bonusuri. În plus, pentru comenzile de peste 100 de lei plasate în magazinul online auchan.ro, livrarea este gratuită.

Marile aniversări se fac cu prețuri mici, iar între 26 – 28 martie, la Festivalul Ofertelor găsești hârtie igienică Milde 3 straturi la numai 14,90 lei (-25% reducere), chiar dacă ai sau nu card de fidelitate MyCLUB Auchan.

Surprizele nu se opresc aici, iar tot între 26 – 28 martie, ai 40% reducere pe loc, prin cardul de fidelitate la toată gama de chipsuri Lay’s.

Totodată, știai că dacă îți deschizi cont și plasezi pentru prima dată o comandă pe auchan.ro folosind cardul de fidelitate, ai parte de 5% reducere de bun venit la întreaga valoare a coșului de cumpărături? Reducerea este valabilă o singură dată.

Răsfoiește catalogul cu cele mai importante oferte: https://rb.gy/bx93dk.

Tombolă cu premii totale de 30.000 de euro net

Simpla folosire a cardului MyClub Auchan la cumpărături, până pe 2 aprilie, aduce șansa câștigării marelui premiu de 20.000 euro (echivalentul în lei), direct în cont sau a unuia din cele 10 premii de 1.000 Euro, echivalentul în lei transmis ca bonus pe cardul de fidelitate, în cadrul unei tombole special dedicate evenimentului comercial. Regulamentul acțiunii se găsește pe auchan.ro și în magazine.

Vino la Festivalul Ofertelor WoowW și descoperă produsele tale preferate la super reduceri!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS