22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajSC TERRA FOREST SRL a depus documentele pentru avizul de mediu

SC TERRA FOREST SRL a depus documentele pentru avizul de mediu

SC TERRA FOREST SRL titular al proiectului ,,Dezvoltarea capacitatii de productie prin constructia unui  spatiu de lucru si achizitia de utilaje performante specifice activitatii la TERRA FOREST S.R.L.”,  anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Dolj, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „ Dezvoltarea capacitatii de productie prin constructia unui  spatiu de lucru si achizitia de utilaje performante specifice activitatii la TERRA FOREST S.R.L.”  propus a fi amplasat in Comuna Cerat, str. Dunarii, nr.326, jud. Dolj, titular TERRA FOREST S.R.L.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Dolj din Craiova, str. Petru Rareș, nr. 1, în zilele de L-J, intre orele 8-16 și vineri între oerele 8-14, precum și șa următoarea adresă de internet www.apmdj.anpm.ro.

Publicul interest poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS