13.1 C
Craiova
joi, 22 februarie, 2024

Anunţ SC METALCOM SRL

SC METALCOM SRL , titular al proiectului „Construire spaţii de producţie şi depozitare P, P+1E, copertina P, alei de incinta si platforme carosabile împrejmuire teren”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agentia pentru Protectia Mediului Dolj, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire spaţii de producţie şi depozitare P, P+1E, copertina P, alei de incinta si platforme carosabile, împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în municipiul Craiova, Calea Bucureşti, nr. 325C, judeţul Dolj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj, din Craiova, str. Petru Rareş nr. 1, jud. Dolj, în zilele de luni –joi, între orele 8,00- 16,30 si vineri între orele 8,00- 14,00 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmdj.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a „Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS