13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCât de scumpă poate fi pardoseala? - Cea mai ieftină și avantajoasă opțiune din 2024

Cât de scumpă poate fi pardoseala? – Cea mai ieftină și avantajoasă opțiune din 2024

Pentru a alege o pardoseală potrivită pentru casa ta, trebuie să ții cont de mulți factori: stil, calitate, durabilitate, textură, preț, unde o instalezi, dacă este impermeabilă la apă. Una dintre cele mai ieftine opțiuni este pardoseala laminată.

Dacă îți dorești un aspect frumos și cald al pardoselii din lemn, dar care să fie și ușor de întreținut și adecvată din punct de vedere preț-calitate, atunci ai putea opta pentru un parchet stratificat sau un parchet laminat rezistent la apă, de pe Laminat-parchet.ro. Acestea îndeplinesc principalele caracteristici de calitate superioară de mai sus, sunt produse de top, rezistente, durabile, sănătoase și ușor de întreținut.

Parchet laminat

Despre acest tip de parchet se spune că este extrem de durabil și rezistent, poate face față chiar și la piesele grele de mobilier. Cel mai popular este parchetul laminat Egger, în nuanțe de lemn ce variază de la alb la gri, de la nuc, la stejar și mahon.

Laminatul are și alte avantaje mari, cum ar fi:

  • Este o pardoseală mai sănătoasă decât cea din vinil, pentru că el conține doar substanțe naturale ce asigură un climat adecvat, nu are în compoziția sa plastifianți
  • Poate avea izolație fonică de impact integrată, astfel se economisesc bani, deoarece nu se mai face o izolație suplimentară
  • Are rezistență deosebită, este potrivit pentru toate spațiile rezidențiale sau comerciale
  • Poate avea și tehnologie anti-statică precum parchetul laminat Egger
  • Acoperă perfect denivelările șapei dintr-o încăpere, mai ales dacă are plăcile de grosime mai mare
  • Ștergerea apei de pe suprafața sa se face rapid și fără probleme
  • Este rezistent la lumină, își păstrează tonurile de culori în timp
  • Este compatibil cu încălzirea în pardoseală, se folosește la montarea sa o folie adecvată acestei tehnologii, care are un strat de aluminiu cu rol anticondens
  • Se montează ușor, simplu și rapid, prin sisteme speciale, cu clic, brevetate.

Parchet laminat rezistent la apă

Acest parchet Aqua + oferă multe avantaje, este perfect pentru o încăpere expusă la umezeală. Despre el, experții spun că este rezistent la apă datorită tehnologiei Aqua Stop, poate rezista până la 72 ore. Este un parchet rezistent, robust, ușor de întreținut și poate fi găsit într-o varietate de modele de imitație de lemn.

Oamenii îl aleg pentru proprietățile sale pozitive și designul deosebit. Acest parchet laminat imită numeroase texturi de lemn și este ideal pentru modernizarea spațiilor de locuit. Este conceput special pentru încăperi umede, are un strat izolant cu protecție împotriva umezelii. De asemenea, poate reduce și zgomotul de impact și poate compensa denivelările locale, cauzate de șapă.

Când vine vorba despre renovarea locuinței, se poate opta și pentru o folie MD cu tehnologie Aqua Stop special creată pentru parchetul laminat, care se remarcă prin proprietăți deosebite de: elasticitate, permeabilitate redusă la lichide, rezistență mare în timp, conductivitate termică ridicată, efect fonoabsorbant, rezistență termică bună. Prin folosirea ei se reduce emisia de zgomot în cameră ce ar putea fi cauzată de mersul pe jos. Folia oferă protecție împotriva umezelii și previne pagubele produse de umiditate.

În plus, parchetul Aqua+ este potrivit și pentru încălzirea în pardoseală electrică sau pe apă.

Parchet laminat cu certificat Blue Angel

Acest tip de parchet, cu eticheta de calitate Blue Angel, arată inovațiile de produse ecologice și reduce poluarea mediului. Dacă vei alege un parchet EGGER cu certificat Blue Angel atunci vei avea o pardoseală laminată care este indicată pentru utilizarea în zonele ce necesită și rezistență la apă, cum este de pildă bucătăria. Acest parchet este indicat în spații cu umiditate mai ridicată, dar nu poate fi folosit în cabina de duș.

Un parchet cu etichetă ecologică Blue Angel arată că lemnul folosit a fost evaluat în principal pe baza emisiilor, ce arată impactul asupra mediului în scopul de a respecta mediul. Parchetul are caracteristici specifice, care evaluează produsul în ansamblu, mai ales din punct de vedere al compatibilității lui cu mediul înconjurător.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS