9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPlata cu cardul pentru prima de carieră didactică disponibilă pentru toate cursurile EDUEXPERT

Plata cu cardul pentru prima de carieră didactică disponibilă pentru toate cursurile EDUEXPERT

Programele pentru dezvoltarea profesională continuă destinate cadrelor didactice din învățământul preuniversitar sunt acum la un click distanță. Atât înscrierea, participarea, cât și plata lor sunt disponibile online la Centrul Național de Training EDUEXPERT.

Cu peste 13 ani de experiență în formarea cadrelor didactice, Centrul Național de Training EDUEXPERT face un pas important în facilitarea accesului la cursurile organizate prin acceptarea plății cu cardul pentru prima de carieră didactică.

Beneficiile plății online cu cardul

Prin introducerea opțiunii de plată online cu cardul pentru prima de carieră didactică furnizorul vine în întâmpinarea nevoilor de formare continuă a cadrelor didactice cu o serie de beneficii semnificative:

Rapiditate și flexibilitate. Profesorii pot achita tariful de participare la cursurile lor preferate online cu cardul pentru prima de carieră didactică așa cum plătesc pe internet/online cu un card bancar normal orice achiziție efectuată. Plata online cu cardul oferă o experiență rapidă și convenabilă, este activă 24/7 și permite beneficiarilor să își organizeze timpul conform propriului program.

Securitate sporită. Centrul Național de Training EDUEXPERT se asigură că plățile online cu cardul sunt securizate prin cele mai noi tehnologii de protecție a datelor cu caracter personal. Profesorii pot avea încredere că informațiile lor financiare sunt în siguranță. Plățile sunt efectuate prin intermediul procesatorului de plăți online LibraPay, iar Centrul Național de Training EDUEXPERT se află pe lista unităţilor afiliate ale emitentului voucherelor (PLUXEE ROMÂNIA SRL).

Ușurință în monitorizarea plăților. Profesorii pot urmări ușor plățile și istoricul tranzacțiilor lor online, asigurându-se că au un control complet asupra cheltuielilor pentru dezvoltarea profesională continuă.

Cum se activează cardul?

Cardul se activează la prima tranzacție, prin introducerea cardului în terminalul POS și tastarea codului PIN.  Cardul poate fi activat și apelând numărul de telefon de pe spate și urmând pașii din meniul interactiv, însă doar pentru efectuarea de tranzacții online și doar dacă nu a fost activat în prealabil la un terminal POS.

Cursuri acreditate de Ministerul Educației

Pentru cadrele didactice care doresc să investească în dezvoltarea lor profesională Centrul Național de Training EDUEXPERT oferă cursuri practic-aplicative și opțiuni concrete, care să le ajute să atingă potențialul maxim ca profesor.

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educației, beneficiază de credite profesionale transferabile și sunt susținute de lectori cu reale competențe în predarea adulților, cât și în predarea online, care pot oferi din propria experiență soluții și studii de caz personalizate, adaptate nevoilor de formare a personalului didactic din învățământul preuniversitar.

Poți profita de această oportunitate investind în viitorul tău profesional cu doar câteva clickuri, accesarea programelor pentru dezvoltarea profesională continuă fiind acum mai facilă ca niciodată. Dacă ești profesor preocupat de învățarea pe tot parcursul vieții, ai la dispoziție întreaga experiență educațională a Centrului Național de Training EDUEXPERT.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS