13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajProgram de formare destinat cadrelor didactice care predau în clasa virtuală

Program de formare destinat cadrelor didactice care predau în clasa virtuală

Formarea continuă a cadrelor didactice în domeniul educației digitale este esențială într-un sistem de învățământ care se află într-o etapă de reinventare. Predarea în mediul virtual necesită un set complex de competențe, iar pentru a veni în sprijunul cadrelor didactice, Centrul Național de Training EDUEXPERT, furnizor de formare continuă, cu experiență de peste 13 ani în livrarea programelor de perfecționare pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar și centrul educațional KAIZEN PERFORM propun un program de formare adaptat nevoilor de formare actuale.

Pentru a facilita trecerea de la învățământul clasic la predare într-o clasă virtuală, cei doi parteneri implementeaza programul de perfecționare DEZVOLTATOR DE E-LEARNING, cod COR 235905. Cursul este autorizat de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și le oferă profesorilor un set de cunoștințe și intrumente practice-aplicative care să îi sprijine în predarea online.

Caracterizat prin interacţiune, situaţii experienţiale, simulare de activităţi de învăţare specifice lucrului cu elevii în mediul online, programul de perfecționare DEZVOLTATOR DE E-LEARNING, cod COR 235905, integrează numeroase beneficii oferite de mijloacele moderne de instruire.

În urma promovării examenlui de absolvire, participanții la curs vor obține un Certificat de Absolvire, recunoscut la nivel naţional de către Ministerul Educației și Ministerul Muncii. Prin apostilare, Certificatul de Absolvire este recunoscut și la nivel european.

Programul de perfecționare este susținut de echipa de formatori acreditați, care deţin o vastă experienţă atât în susţinerea de cursuri pentru cadrele didactice, cât și în predarea în mediul virtual.

Înscrierea la curs se face în limita locurilor disponibile, în ordinea completării formularelor de înscriere, care sunt disponile pe website-urile organizatorilor.

Pentru detalii ți informaţii suplimentare, profesorii interesați pot accesa site-urile furnizorilor cursului: www.eduexpert.ro sau www.kaizenperform.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS