22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Incepe sezonul BALUL BOBOCILOR

In fiecare an, odata cu venirea sezonului de toamna, stim cu totii ca se numara bobocii. Si cum nimic nu este mai frumos decat eterna gratie a tinerilor, Royal Models Agency a pregatit si anul acesta o multime de surprize la evenimentele „Balul Bobocilor 2023”.

Anul acesta campania din cadrul balurilor de boboci se numeste „Spune NU la droguri”, si incearca sa previna consumul de substante interzise in liceele craiovene. Acesta este un subiect sensibil, dar Royal Models Agency si Mentor, prin tinerii sai, incearca sa atraga atentia catre ce este bine si ce este rau in societate si incearca sa puna stop consumului de substante interzise in licee.

Liceele care si-au dorit o implicare activa in stoparea consumului de substante interzise in randul tinerilor si care au imbratisat cu interes proiectul din toamna acesta isi vor desfasura evenimente astfel:

Liceul VOLTAIRE pe 18.10.2023

Liceul Tehnologic DIMITRIE FILISANU pe 20.10.2023

Colegiul National FRATII BUZESTI pe 26.10.2023

Liceul de Arte MARIN SORESCU pe 08.11.2023

Liceul TRAIAN VUIA pe 09.11.2023

Colegiul National ELENA CUZA pe 10.11.2023

Colegiul National Pedagogic STEFAN VELOVAN pe 15.11.2023

Liceul Teoretic HENRI COANDA pe 17.11.2023

Liceul Teoretic TUDOR ARGHEZI pe 24.11.2023

Colegiul Economic GHEORGHE CHITU pe 28.11.2023

Balurile bobocilor sunt un prilej pentru tinerii elevi ai claselor a IX-a sa-si faca prieteni, sa capete anumite abilitati, sa-si invinga temerile, si mai ales, ceea ce vor cu totii, sa devina populari. Toate balurile din aceasta toamna vor incepe cu prezenta pe scena a tuturor participantilor care au pregatit pentru fiecare liceu in parte un dans cu tematica antidrog. Ulterior acestui moment „bobocii” sunt supusi la 3 probe pe parcursul balului: prima fiind „proba de zi”, unde trebuie sa imbrace o tinuta casual si sa scoata in evidenta naturaletea, cea de a doua proba este „proba speciala”, fiecare liceu aleagandu-si o tematica anume pe care concurentii trebuie sa o respecte, iar ultima proba este „proba de seara”, unde participantii trebuie sa impresioneze juriul prin eleganta si atitudine.

Incoronarea finala se petrece la Balul Balurilor in data de 14 decembrie, unde castigatorii concursului Miss & Mister de la fiecare liceu se intrec pentru ultima data pe scena de la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova. Anul acesta Royal Models Agency depaseste granitele Olteniei si merge si in Teleorman, pentru a organiza Balul Balurilor destinat elevilor din Municipiul Alexandria pe data 7 decembrie, pregatind multe alte surprize.

Ca in fiecare an echipa organizatorii se gandesc si la copiii neajutorati, campania „Mos Craciun esti tu!” fiind prezenta si anul acesta. La fiecare bal, la intrare, va exista o urna pentru donatii, iar la sfarsitul sezonului de baluri suma stransa este dublata de catre organizatori. Din banii stransi, in preajma sarbatorilor, organizatorii merg sa ajute, cu tot ce le trebuie, elevii care invata bine dar care au o situtatie sociala precara, atat din mediul rural, cat si urban.

In cadrul proiectului de anul acesta pe scena vor performa o serie de artisti locali cunoscuti in randul tinerilor, impreuna cu artisti de top precum Puya, Luis Gabriel, Stefan Costea, Johny Romano, Kiss Fm Party, ON:R Movement dar si altii ce urmeaza sa fie anuntati in zilele urmatoare.

Pentru ca doresc sa le arate tinerilor boboci ca se pot simti bine si fara sa cosume substante halucinogene, Royal Models Agency impreuna cu partenerii lor de la Night Walkers organizeaza dupa fiecare bal un after party pentru a prelungi distractia tinerilor si mai ales pentru a crea o seara de vis, pe care si-o vor aminti mult timp.

Va invitam sa urmariti toate evenimentele din proiectul „Balul Bobocilor 2023”, evenimente ce vor cuprinde artisti consacrati ai momentului dar si un regal de frumusete oferit de tinerii boboci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS