17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajUn vibe cozy pentru sezonul toamnă-iarnă la EP Mall!

Un vibe cozy pentru sezonul toamnă-iarnă la EP Mall!

La EP Mall, adăugăm experienței de shopping momente prețioase de distracție și de relaxare.

În Luna octombrie trecem de la frumusețea până la stele, până la explorarea astronomică a astrelor!

În weekend-ul 14-15 octombrie, în intervalul orar 11:00 – 15:00, experții celor mai îndrăgite branduri naționale și internaționale de frumusețe și îngrijire te așteaptă la Beauty Fair EP MALL

Cele două zile sunt dedicate frumuseții și stării de bine! Vei participa la demonstrații de make-up & hairstyling pentru a învăța de la profesioniști care sunt tendințele sezonului și cum le poți aplica pentru a-ți evidenția trăsăturile într-un mod armonios. Vei primi recomandari pentru a oferi pielii îngrijirea de care are nevoie, mai ales în sezonul rece, și vei avea ocazia să adresezi întrebările despre ce te avantajază, ce ți se potrivește.

Mai mult, te vei bucura de promoții speciale la produsele preferate pentru ca ritualul tău de frumusețe să nu lipsească, în fiecare zi, acasă.

Vei surprinde starea de bine și look-ul de revistă în photo corner-ul Barbie te vei răsfața cu un pahar de spumant, din partea noastră.

Ambianța este asigurată de DJ, accesul este liber, iar farmecul și energia bună sunt aduse de tine și prietenele pe care le ai mereu alături de tine.

La finalul lunii, descoperim misterele Cosmosului!

Pentru pasionații de astronomie de toate vârstele, găzduim o expoziție captivantă și educativă despre Sistemul Solar, pe 28 și 29 octombrie.

În această călătorie printre stele și planete vom putea observa prin telescoape profesionale, la apusul soarelui, eclipsa de Lună din data de 28 octombrie, inelele lui Saturn, sateliții lui Jupiter și benzile sale precum și spectaculoasele cratere de pe suprafața satelintului natural al Terrei.

Seara de sambătă are ca subiect principal eclipsa parțială de Lună, așa că sunteti incurajati să aduceți cu voi aparate foto pentru a imortaliza acest fenomen.

Pentru cine ratează acest eveniment, urmatoarea eclipsă de Lună vizibilă din România, va fi tot una parțială, in dimineața zilei de 18 septembrie 2024.

Va fi o lecție antrenantă și distractivă despre planeta noastră, despre cum funcționează intrumentele optice și ce se află dincolo de nori alături de astronomul Mihai Vlăduț de la “ia cu stele” din București.

“ia cu stele” este un proiect ce iși propune să popularizeze astronomia prin cursuri, ateliere, sesiuni de observatii astronomice și astrofotografie, pe diferite niveluri pentru copii și adulți.

În plus, vom avea acces la o expoziție de meteoriți dintr-o colecție particulară pentru a înțelege ce sunt aceste fragmente de proveniență spațială care creează atât de multe povești.

Tot în luna octombrie, două noi brand-uri internaționale inaugurează locații în EP Mall aducând surprize delicioase pentru iubitorii de sushi și cele mai bine iubite animăluțe de companie.

Pentru a găsi inspirație, în paginile de social media anunțăm cele mai fresh trenduri și reducerile brand-urilor preferate, așa că urmărește-ne în online, pe Instagram si Tik Tok @electroputeremall, dar si pagina de Facebook Electroputere Mall

În fiecare zi, despre shopping & fun!

Citeşte şi: (VIDEO) Haos pe aeroportul Luton din Londra. Un incendiu uriaş a cauzat prăbușirea structurii de 20 de milioane de lire sterline

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS