5.1 C
Craiova
joi, 7 decembrie, 2023
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAuchan România sărbătorește 17 ani cu sute de reduceri, oferte și avantaje pentru clienții din întreaga țară

Auchan România sărbătorește 17 ani cu sute de reduceri, oferte și avantaje pentru clienții din întreaga țară

Până pe 24 octombrie, Auchan România sărbătorește 17 ani de activitate, iar cu această ocazie a pregătit sute de oferte aniversare, menite să cinstească loialitatea clienților, precum și să protejeze puterea de cumpărare a românilor. Astfel, clienții sunt invitați în magazinele Auchan, precum și pe auchan.ro, să descopere sute de oferte promoționale și beneficii speciale.

Începând din 4 octombrie, Auchan își întâmpină clienții cu reduceri la sute de produse din toate raioanele din magazin, iar în continuarea măsurilor de protejare a puterii de cumpărare a românilor, retailerul propune reduceri de prețuri la o gamă importantă de articole de bază, precum lactate, mezeluri, brânzeturi, legume, fructe, dar și la produse de băcănie precum ulei, zahăr, mălai, orez, făină etc. și produse nealimentare (detergenți, cosmetice, produse pentru bebeluși etc.).

Mai mult, în această perioadă, clienții vor regăsi în magazine oferte atractive și la produsele realizate în propriile laboratoare Auchan. Astfel, la zonele de Gastro, Brutărie, Patiserie și Cofetărie sunt promovate preparate ce au la bază ingrediente naturale, românești, pregătite în laboratoarele Auchan, dar și o gamă largă de produse afumate din producția Auchan.

Nu în ultimul rând, pe lângă super-promoțiile generale, folosind cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, clienții se pot bucura de o mulțime de beneficii pentru multe alte produse de băcănie, băuturi, detergenți, cosmetice, produse pentru bebeluși, oferte precum 2+1 gratis, 1+1 gratis, 1 + al doilea produs la jumătate de preț.

Tombolă cu premii în bani pe card, pe un an întreg

În perioada 4-24 octombrie, clienții care folosesc cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la cumpărături în magazine sau online, vor fi înscriși automat în Tombola Aniversară prin care Auchan oferă peste 2.000 de premii astfel:

  • 10 premii x 1 000 lei bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan lunar, timp de un an
  • 50 premii x 500 lei bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan lunar, timp de un an
  • 2 000 premii x 15 lei voucher ca bani pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan pentru livrare gratuită, la cumpărături pe www.auchan.ro

Mai multe detalii, precum și regulamentul Tombolei Aniversare, sunt disponibile pe www.auchan.ro.

Despre Auchan România

Auchan România are în portofoliu peste 420 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri și 382 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 370 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro. Cu o cifră de afaceri cu taxe în 2022 de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, în fiecare zi. Auchan România este certificat Customers’ Friend și a primit statutul Customers’ Friend – Superior Excellence, precum și certificarea Top Employer în 2023. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS