2.8 C
Craiova
sâmbătă, 9 decembrie, 2023
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajȚeava de cupru Silmet Condy - Alegere profesionistă pentru instalațiile de aer condiționat

Țeava de cupru Silmet Condy – Alegere profesionistă pentru instalațiile de aer condiționat

Silmet este o companie italiană care ocupă o poziție de top în industria metalurgică, fiind specializată în producția țevilor de cupru cu aplicații în sisteme de încălzire centrală și apă potabilă, sistemul medical, industrie, aer condiționat și sisteme frigorifice.

Pe parcursul anilor de activitate, Silmet și-a consolidat prezența la nivel internațional și vinde produse în peste 100 de țări în momentul de față. Fondată în anul 1973, Silmet aniversează acum 50 de ani de activitate iar experiența de jumătate de secol se reflectă în calitatea excepțională a produselor, care sunt folosite în industrii variate (construcții, producție, sănătate, domeniul medical etc) și care se remarcă prin puritatea de 99.9% a materiei prime.

Printre obiectivele companiei se numără alinierea la cele mai înalte standarde ale industriei și dezvoltarea unor soluții prin care provocările de pe piață să fie depășite. Grija pentru mediul înconjurător este o altă prioritate, motiv pentru care 30% din necesarul de energie al fabricii este acoperit din sursă proprie de energie regenerabilă (instalație fotovoltaică). Silmet propune un catalog diversificat de țevi de cupru pentru diverse aplicații și deține multiple certificări internaționale: Franța (AFNOR), Germania (RAL-DVGW), Anglia (BSI), Spania (AENOR), la care se adaugă certificarea ISO 9001:2015 și Declarația de performanță.

Silmet Condy – țeavă de cupru de calitate superioară

Dezvoltată de Silmet, țeava de cupru colac preizolată Silmet Condy este ideală pentru transportul gazelor de răcire și este fabricată în conformitate cu standarde înalte de calitate (de exemplu, standardul european EN 12735-1, respectiv ASTM B280 – cu grad înalt de curățenie internă). Țeava este prevăzută cu un strat de protecție din polietilenă expandată care asigură un grad ridicat de rezistență la răspândirea vaporilor de apă și în realizarea căruia nu se folosește clorofluorocarbură, produsul nefiind toxic. Țeava se livrează presată mecanic la capete, astfel încât să poată fi menținută curată în interior până la momentul montării. Un alt detaliu important este acela că țeava Silmet Condy face parte din Clasa 1 de rezistență la foc și poate fi utilizată la temperaturi de exercițiu cuprinse în intervalul -80°C și +120°C.

La exterior, țeava are o textură ondulată care sporește protecția mecanică. Probabilitatea de formare a umidității pe suprafața exterioară a țevii este foarte mică, datorită stratului de protecție din polietilenă. Prin urmare, țeava Silmet Condy poate fi clasificată drept alegere profesionistă pentru instalațiile de aer condiționat. Ca dimensiuni, țeava de cupru Silmet Condy variază de la 6.35 mm până la 22.22 mm ca diametru exterior, respectiv de la 0.61 mm până la 1 mm pentru grosimea peretului și se livrează sub formă de colaci de 25 m, respectiv 50 m, în funcție de diametru.

Technova – unic importator al țevilor de cupru Silmet – Italia pe piața din România

Technova este singurul importator al țevilor de cupru Silmet – Italia în România, această colaborare având obiectivul de a contribui activ la creșterea performanței în industria instalațiilor sanitare și nu numai. Prin parteneriatul Technova – Silmet se oferă soluții de încredere clienților din România și sunt satisfăcute nevoile și cerințele tot mai complexe la capitolul calitate și grijă față de mediu. Rezistența și durabilitatea sunt două criterii esențiale în selectarea materialelor și produselor pentru un proiect de instalații, țevile de cupru Silmet – Italia fiind dezvoltate în concordanță cu exigențele actuale și devenind opțiuni inteligente pentru instalația de aer condiționat, printre altele.

Technova, unul dintre principalii distribuitori de sisteme complete din cupru din România

Cu o experiență solidă în comerțul cu materiale pentru instalații termice, Technova și-a început activitatea în anul 1996 și a devenit unul dintre principalii distribuitori români de sisteme complete din cupru. Technova Invest dispune de 15 depozite proprii în orașele Alba Iulia, Baia Mare, Beiuș, Borșa, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Sighișoara, Suceava, Târgu Jiu, Timișoara și de un depozit logistic în Oradea. Din dorința de a susține dezvoltarea și succesul proiectelor din sectorul instalațiilor termice, colaborează cu producători de renume și pune la dispoziția clienților un catalog diversificat de produse, respectându-și angajamentul de a oferi soluții performante.

Pentru mai multe detalii despre serviciile și produsele noastre, ne puteți vizita la Depozitul Technova din Craiova, Str. Gârlești nr. 121, unde oferim și consultanță tehnică de specialitate pentru alegerea celor mai potrivite soluții, în raport cu specificul proiectului dumneavoastră!

Inginer ofertare: Alin Marica – Mobil: 0790 008 089

www.technova.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS