20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportaj3 motive pentru care să-ți schimbi parfumul toamna aceasta

3 motive pentru care să-ți schimbi parfumul toamna aceasta

A început toamna, unul dintre cele mai plăcute anotimpuri ale anului, și odată cu ea au început și schimbările. Prima dintre ele este cea a temperaturii. Zilele devin din ce în ce mai reci după o vară caniculară, iar acum este momentul oportun pentru a face schimbări la modul în care arăți, miroși și te comporți.

Pentru ca schimbarea să nu fie prea bruscă, ai putea să începi prin a testa o nouă esență frumos mirositoare: un nou anotimp, un nou parfum. Așa o să te integrezi mai bine printre culorile toamnei și o să ai oportunitatea să-i surprinzi pe cei de lângă tine, dar mai ales să-ți faci ție un cadou și să ieși din rutină.

Iată, așadar, 3 motive pentru care să-ți schimbi parfumul toamna aceasta:

Pentru un miros adaptat toamnei.

Probabil că nu este pentru prima dată când auzi că fiecare anotimp are mirosul său. Toamna nu face excepție, ceea ce înseamnă că a venit timpul să iei o măsură pentru a te integra în peisajul olfactiv specific anotimpului care aduce cele mai diverse culori. Poți începe prin a alege un alt parfum față de cel pe care l-ai folosit pe timpul verii.

Toamna este un anotimp răcoros, iar experții în parfumuri de la Paris îți recomandă să folosești o aromă lemnoasă cum ar fi cedrul sau lemnul de santal, care să ofere o notă de căldură și profunzime. De asemenea, poți folosi orice parfum cu aromă de fructe uscate cum ar fi smochinele și prunele, a căror notă este puțin mai dulce. Trebuie să ai în vedere și parfumurile orientale care se potrivesc oricărui anotimp, dar mai ales celor friguroase.

Pentru a avea un parfum adaptat toamnei trebuie ții cont că o să-ți petreci destul de mult timp în interior, iar pentru a nu-i deranja pe cei din jur trebuie să alegi o esență al cărei miros nu este atât de înțepător și de intens.

Pentru a ieși din rutină.

Multe studii arată că oamenii tind să folosească același parfum timp de multe luni (uneori chiar ani), deoarece le oferă confort mental și ideea de stabilitate, mai ales în perioadele agitate din viață.

Totuși, trebuie să știi că uneori este nevoie să renunți chiar și la parfumul preferat pentru a ieși din rutină și pentru a face loc unei schimbări necesare în viața ta. Nu este nevoie să schimbi orașul, jobul, relația sau grupul de prieteni pentru a ieși din rutina zilnică, uneori ai nevoie doar să schimbi aroma parfumului, intensitatea lui sau chiar frecvența cu care îl folosești.

Mai mult, pe piață există deja mii de arome de noi esențe care abia așteaptă să te descopere. De la cele mai dulci până la cele mai fresh, acestea așteaptă momentul și ocazia oportune pentru a îți îmbogăți cele mai frumoase ținute.

Cum achiziționarea unui parfum îmbie și la alte cumpărături, ai putea să-ți mai achiziționezi câteva accesorii care să-ți potențeze mirosul esenței proaspăt achiziționate. O pereche de ochelari de soare și o eșarfă în culori cărămizii nu sunt niciodată o idee proastă pe timp de toamnă. Dacă le asortezi și cu o geantă potrivită, ai realizat o ținută excelentă.

Să fii în trend.

Nu mai este o noutate faptul că parfumul reprezintă un detaliu foarte important atunci când vrei să fii în ton cu lumea fashion. În fiecare anotimp marile case de parfumuri vin cu noi nuanțe și arome pentru a marca un nou sezon. Odată cu venirea toamnei din ce în ce mai multă lume se orientează către parfumul care dictează tonul.

Bineînțeles, pentru parfumurile la care cererea este foarte mare și prețul este ridicat. Aceste parfumuri costă, de obicei, de la 400 de lei în sus. Totuși, dacă vrei să testezi o esență care a fost pe timpul verii în vogă, poți să o faci toamna aceasta, mai ales pentru că prețul este considerabil mai mic și mai accesibil.

Toate aceste motive rămân valabile indiferent că este vorba despre parfumuri barbatest sau pentru femei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS