18.1 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAdmitere la Universitatea Spiru Haret

Admitere la Universitatea Spiru Haret

Patru programe de Masterat pe oferta educaţională a anului universitar 2023 – 2024 de la Facultatea de Științe Juridice, Economice și Administrative Craiova

Facultatea de Științe Juridice, Economice și Administrative Craiova a Universităţii Spiru Haret scoate la concurs câte 50 de locuri pentru fiecare program de Masterat din domeniile Drept, Ştiinţe Administrative, Contabilitate şi Finanţe-Bănci, până la finalul lunii septembrie.

Ştiinţe Penale şi Criminalistică, Administraţie publică şi management în context european, Finanţe şi administraţie publică europeană, Audit intern în sistemul public şi privat, sunt cele patru programe de Masterat la care absolvenţii ciclului universitar de licenţă se pot înscrie pentru pentru anul universitar 2023-2024.

Cele patru programe de masterat oferă oportunități de dezvoltare profesională și specializare în domeniul specific.

De ce să urmezi un program de masterat?

Un program de masterat permite să vă specializați și să vă concentrați asupra subiectului care vă pasionează. Urmarea unui masterat poate fi o experiență personală de creștere și dezvoltare, vă poate ajuta să vă dezvoltați abilități de gândire critică, analitică și de rezolvare a problemelor.

De ce să alegi Universitatea Spiru Haret?

USH oferă viitorilor masteranzi spaţii generoase de curs, laboratoare dotate cu echipamente performante, baze sportive moderne, cea mai mare platformă educaţională din lume E-Learning Blackboard, programe de internship, programe de voluntariat, job-uri, proiecte start-up, centru de consiliere şi orientare în carieră, burse Erasmus, conferinţe, workshop-uri, numeroase beneficii şi discount-uri prin legitimaţia de student ISIC.

Care sunt paşii pentru admitere?

Admiterea la Facultatea de Științe Juridice, Economice și Administrative Craiova se face pe bază de dosar şi interviu, până la data de 30 septembrie 2023. Taxa de înscriere este în valoare de 250 lei, iar taxa anuală de studii poate fi achitată în şase rate. La concursul de admitere pot participa absolvenţii cu diplomă de Licenţă sau diplomă echivalentă cu aceasta.

Universitatea Spiru Haret este prima universitate particulară din România, cu o tradiţie de 32 de ani, instituţie de învăţământ superior acreditată, persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică, parte a sistemului naţional de învăţământ. USH funcţionează prin intermediul celor cinci centre universitare din Bucureşti, Braşov, Constanţa, Craiova şi Câmpulung Muscel, cu 11 facultăţi, ce includ 36 de programe de Licenţă şi 23 de programe de Masterat. Peste 330.000 de români au absolvit Universitatea Spiru Haret!

Viitorii masteranzi sunt aşteptaţi la sediul din Str. Vasile Conta, nr. 4, Craiova!

Împreună învăţăm să avem succes!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS