14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPregătește-te de BACK TO SCHOOL!

Pregătește-te de BACK TO SCHOOL!

Pregătește-te de BACK TO SCHOOL cu multă distracție, shopping din colecția de toamnă a brand-urilor preferate și noi deschideri de magazine și restaurante.

PAW PATROL – Patrula celor mai îndragite personaje animate ajunge în perioada 1-17 septembrie pentru prima oară în Craiova și te invită să vizitezi expoziția interactivă, super-distractivă și educativă de la mall.

Întreaga familie este provocată să rezolve misterele alături de Chase, polițistul curajos, să o însoțească pe Skye în aventură, să descopere importanța lucrului în echipă în zona lui Marshall, să învețe să recicleze cu Rocky și să fie cât mai creativi în zona lui Rubble, cățelușul constructor.

Acces liber, distracție garantată pentru cei mici și cei mari, zilnic, între 1-17 septembrie.

Programul evenimentului este:

Luni – Vineri

14:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică

• 12:00-18:00

La ce fel de activități poți participa?

Cei mici, dar și cei mari, se pot întâlni cu Chase Cățelușul Polițist și Marshall, curajosul cățeluș Pompier pentru sesiuni de poze ce vor rămâne amintiri dragi.

Atelierele interactive și suuuper distractive îi așteaptă pe cei mici cu o mulțime de joculețe, surprize și informații interesante.

Chase este recunoscut pentru abilitatea de a rezolva mistere, astfel zona sa de activități este plină de astfel de provocări. Doar lucrul în echipă poate duce la rezolvarea acestora!Pentru că este polițist, Chase ne va învăța regulile de circulație și cum să rămânem în siguranță ca pietoni.

Skye este delicată și foarte dichisită, dar și isteață și curajosă, iar activitățile preferate includ face-painting, dar și misiuni super antrenante cu ochelarii ei speciali.

Zona lui Mashall este creată pentru a descoperi importanța coordonării și bunei comunicări între coechipieri în cazul unei misiuni de salvare.

Pentru fanii lui Rubble, atelierul este ocazia perfectă să proiecteze și să construiască. Creativitatea și ingeniozitatea sunt super apreciate!

Rocky ne cheamă într-o misiune de salvare a mediului înconjurător, iar primele lecții sunt despre reciclare. Nu aveți voie să lipsiți!

În ultimul weekend din august, ca de obicei, de la ora 11:00, cei mici sunt invitați la joacă și ateliere educative. Timp de 3 ore, energia și creativitatea sunt resursele ce alimentează distracția pe scena EP MALL.

Toamna aduce noi brand-uri la EP Mall

Modă pentru momente speciale, dedicată celor mici! O marcă premium cu un design atrăgător, ce se remarcă prin calitatea țesăturilor și rafinamentul în confecții, vine în întâmpinarea personalității copiilor, cu o colecție de accesorii și hainute care îi vor transforma în adevărați prinți și printese, zi de zi, dar mai ales la evenimente speciale. O colecție cu un look chic, vesel, colorat, elegant și delicat.

Unul din cei mai cunoscuți retaileri de origine asiatică pe segmentul de produse pentru casă, accesorii și jucării deschide primul magazin din Craiova. Produsele comercializate se împart în șapte mari categorii: sănătate și frumusețe, produse sezoniere, cadouri, accesorii digitale, accesorii creative pentru casă, produse pentru viața de zi cu zi și ambalaje speciale, toate la prețuri accesibile.

În magazin veți descoperi și produsele cu licență ale unora dintre marile branduri din industria desenelor animate.

Iubitorii de dulce sunt invitați în food court să descopere gustul perfect al gogoșilor din aluat prospăt și al topping-urilor irezistibile.

Pentru toți iubitorii de fashion, colecțiile de toamnă sunt deja în vitrinele brand-urilor preferate. Descoperă tendințele sezonului la EP Mall!

Pentru a găsi inspirație, în paginile de Social Media anunțăm cele mai fresh trenduri și reducerile brand-urilor preferate, așa că urmărește-ne în online, pe Instagram si Tik Tok @electroputeremall, dar si pagina de Facebook Electroputere Mall.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS