22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajTOP 5 obiecte care nu trebuie să îţi lipsească din geantă

TOP 5 obiecte care nu trebuie să îţi lipsească din geantă

Geanta este una dintre cele mai utile invenţii. O poţi lua cu tine aproape oriunde, de la birou şi până la plimbări în oraş, sesiuni de shopping sau vacanţe. Geanta este un accesoriu care nu doar completează ţinutele de zi şi de seară, ci te ajută şi să ai mereu cu tine cele mai importante obiecte.

Atunci când îţi pregăteşti geanta este o idee bună să nu omiţi obiectele importante, care te ajuta în viaţa de zi cu zi şi care te pot salva în situaţii neplăcute.

Iată TOP 5 obiecte care nu trebuie să îţi lipsească din geantă:

Telefonul mobil

Telefonul mobil a devenit deja parte din viaţa noastră de zi cu zi. Folosim telefonul mobil pentru a comunica cu cei dragi, pentru muncă, dar şi pentru shopping sau activităţi precum cursurile online. De aceea, smartphone-ul nu trebuie să îţi lipsească niciodată din geantă.

Vestea bună este că în ziua de azi găseşti o mulţime de telefoane ieftine dacă nu vrei să cheltui o avere pe un astfel de device. Există o mulţime de telefoane ieftine cu funcţii avansate. Important este să citeşti cu atenţie specificaţiile dispozitivelor ieftine, pentru a găsi ceea ce ai nevoie.

Dacă varianta unui telefon ieftin nu ţi se potriveşte, mai poţi opta pentru achiziţionarea unui astfel de device în rate.

Pe lângă telefonul mobil, este o idee bună să iei cu tine în geantă şi un încărcător, pentru a nu risca să rămâi fără baterie când îţi este lumea mai dragă. Dacă foloseşti smartphone-ul des, atunci poţi lua cu tine şi alte accesorii, precum căştile wireless sau bateria externă.

Portofelul

Nu este niciodată o idee bună să îţi arunci în geanta cardurile, banii sau actele. Este de preferat să foloseşti un portofel, pentru a păstra toate lucrurile importante în ordine, de la cartea de identitate şi până la cardurile de credit. Alege un portofel versatil, care să încapă uşor în mai multe tipuri de genţi. În acest fel, nu va trebui să îţi muţi mereu lucrurile dintr-un portofel în altul atunci când schimbi geanta.

Medicamentele esenţiale

Dacă suferi de afecţiuni cronice sau urmezi un tratament de lungă durată, atunci ar trebui să ai mereu medicamentele de care ai nevoie în geantă, fără excepţii. În acest fel, reduci riscul de a scăpa de sub control anumite afecţiuni sau de a nu avea la tine pastilele de care ai nevoie.

De asemenea, este o idee bună să ai în geantă şi câteva tipuri de medicamente ce se eliberează fără prescripţie medicală, precum pastilele împotriva durerii. Bineînţeles, asigură-te că medicul tău de familie îţi dă undă verde pentru a lua un anume tip de medicamente, înainte de a le achiziţiona.

Un planner sau o agendă

Ritmul agitat al fiecărei zile nu trebuie să provoace haos în viaţa ta. Un planner sau o agendă te poate ajuta, în special dacă alegi să ţii un astfel de obiect în geantă, zi de zi. Îţi poţi nota cele mai importante task-uri, lucruri pe care ţi le aminteşti întâmplător, dar şi să notezi informaţii importante de la şedinţe sau întâlniri. Pe lângă agenda sau planner vei mai avea nevoie de un pix, un stilou sau un creion mecanic, ca să îţi poţi nota uşor toate informaţiile importante.

Şerveţele umede sau gel dezinfectant

Poate nu ai mereu timp să te speli pe mâini, însă această activitate este esenţială pentru sănătatea ta. Este absolut necesar să te speli pe mâini înainte de a-ţi atinge zona fetei, dar şi înainte de a lua masa. Cum acest lucru nu este mereu posibil, există soluţii. Alege să ai mereu cu tine în geantă un pachet de şerveţele umede sau un gel dezinfectant. În acest fel, îţi vei putea păstra mâinile curate indiferent de cât de agitată este ziua ta, chiar şi în momentele în care nu ai timp să ajungi acasă sau la birou.

Inspiră-te din sfaturile de mai sus pentru a avea mereu tot ce îţi trebuie în geantă şi pentru a evita situaţiile neplăcute.

Citește și: Un copil de șapte ani a murit după ce s-a jucat într-o grămadă de pudră de calcar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS