12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAnunţ de participare publică - închiriere

Anunţ de participare publică – închiriere

ANUNȚ DE PARTICIPARE LA LICITAȚIE PUBLICĂ- ÎNCHIRIERE – suprafața de 67 m.p. din imobilul clădire de interes local (Grădinița nr. 1 Mucica),proprietate publică a Comunei Moțăței, județul Dolj.

1. Informații generale privind autoritatea contractantă: denumire – U.A.T. Comuna Moțăței; cod de identificare fiscala: 4553305; adresa, jud. Dolj, sat Moțăței (com. Moțăței), str. Calea Unirii, nr. 138; date de contact: tel/fax 0251326211/0251326340, e-mail: [email protected]; pagina : http://comunamotatei.ro; persoana de contact: Mărgelu Florentin- Răzvan, primar;
   2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie închiriat: suprafața de 67 m.p. din imobilul clădire de interes local (Grădinița nr. 1 Mucica),proprietate publică a Comunei Moțăței, județul Dolj, situat în jud. Dolj, sat Moțăței (com. Moțăței), str. Calea Unirii, nr. 151, înscris în cartea funciară cu nr. 30870, A1.1, nr. cadastral 30870-C1, destinația construcții administrative și social culturale.

    3. Informații privind documentația de atribuire: conform caietului de sarcini;

3.1. modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: de pe site-ul instituției, menționat la date contact, sau la cerere;

3.2. datele de contact ale compartimentului din cadrul autorității contractante de la care se poate obține un exemplar din documentația de atribuire: sediul instituției, compartiment achiziții publice;

3.3. costul și condițiile de plată pentru obținerea documentației: gratuit;

3.4. data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 25.07.2023, ora 10,00;
4. Informații privind ofertele:

4.1. data-limită de depunere a ofertelor: 3.08.2023; ora 10,00.

4.2. adresa la care trebuie depuse ofertele: sediul Comunei Moțăței, respectiv jud. Dolj, sat Moțăței(com. Moțăței), str. Calea Unirii, nr. 138, compartimentul secretariat;

4.3. numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: un singur exemplar, conținând două plicuri sigilate, unul interior, altul exterior;
  5. Data și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor: 3.08.2023, ora 14,00, sediul instituției, jud. Dolj, sat Moțăței (com. Moțăței), str. Calea Unirii, nr. 138;
 6. Instanța competentă în soluționarea eventualelor litigii și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Dolj, Craiova, str. Brestei, nr. 12, 0251/418612 Fax: 0251/419.851, email: [email protected];
7. Data transmiterii anunțului de licitație catre instituțiile abilitate, în vederea publicării: către MOf, – 5.07.2023.

Întocmit, consilier, Caleopi Efrem


   (3) Anuntul de licitatie se trimite spre publicare cu cel putin 20 de zile calendaristice inainte de data-limita pentru depunerea ofertelor.
   (4) Orice persoana interesata are dreptul de a solicita si de a obtine documentatia de atribuire.
   (5) Autoritatea contractanta are dreptul de a opta pentru una dintre urmatoarele modalitati de obtinere a documentatiei de atribuire de catre persoanele interesate:

   a) asigurarea accesului direct, nerestrictionat si deplin, prin mijloace electronice, la continutul documentatiei de atribuire;

   b) punerea la dispozitia persoanei interesate care a inaintat o solicitare in acest sens a unui exemplar din documentatia de atribuire, pe suport hartie si/sau pe suport magnetic.
  (6) In cazul prevazut la alin. (5) lit. b) autoritatea contractanta are dreptul de a stabili un pret pentru obtinerea documentatiei de atribuire, cu conditia ca acest pret sa nu depaseasca costul multiplicarii documentatiei, la care se poate adauga, daca este cazul, costul transmiterii acesteia.
   (7) Autoritatea contractanta are obligatia sa asigure obtinerea documentatiei de atribuire de catre persoana interesata, care inainteaza o solicitare in acest sens.
   (8) In cazul prevazut la alin. (5) lit. b) autoritatea contractanta are obligatia de a pune documentatia de atribuire la dispozitia persoanei interesate cat mai repede posibil, intr-o perioada care nu trebuie sa depaseasca 4 zile lucratoare de la primirea unei solicitari din partea acesteia.
   (9) Persoana interesata are obligatia de a depune diligentele necesare, astfel incat respectarea de catre autoritatea contractanta a perioadei prevazute la alin. (8) sa nu conduca la situatia in care documentatia de atribuire sa fie pusa la dispozitia sa cu mai putin de 5 zile lucratoare inainte de data-limita pentru depunerea ofertelor.
   (10) Persoana interesata are dreptul de a solicita clarificari privind documentatia de atribuire.
   (11) Autoritatea contractanta are obligatia de a raspunde in mod clar, complet si fara ambiguitati, la orice clarificare solicitata, intr-o perioada care nu trebuie sa depaseasca 5 zile lucratoare de la primirea unei astfel de solicitari.
   (12) Autoritatea contractanta are obligatia de a transmite raspunsurile insotite de intrebarile aferente catre toate persoanele interesate care au obtinut, in conditiile prezentei sectiuni, documentatia de atribuire, luand masuri pentru a nu dezvalui identitatea celui care a solicitat clarificarile respective.
   (13) Fara a aduce atingere prevederilor alin. (11), autoritatea contractanta are obligatia de a transmite raspunsul la orice clarificare cu cel putin 5 zile lucratoare inainte de data-limita pentru depunerea ofertelor.
   (14) In cazul in care solicitarea de clarificare nu a fost transmisa in timp util, punand astfel autoritatea contractanta in imposibilitatea de a respecta termenul prevazut la alin. (13), acesta din urma are totusi obligatia de a raspunde la solicitarea de clarificare in masura in care perioada necesara pentru elaborarea si transmiterea raspunsului face posibila primirea acestuia de catre persoanele interesate inainte de data-limita de depunere a ofertelor.
   (15) Procedura de licitatie se poate desfasura numai daca in urma publicarii anuntului de licitatie au fost depuse cel putin doua oferte valabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS