14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCele mai bune combinații de suc și alcool pe care să le încerci

Cele mai bune combinații de suc și alcool pe care să le încerci

Toți știm că romul și Cola merg bine împreună. Whiskey și ginger sunt o combinație clasică, iar gin și suc nu sunt doar o versuri memorabile. Chiar și Cola 0 și vodka au devenit o pereche acceptată, datorită unor trenduri de pe rețelele de socializare. Dar ce zici de alte combinații între băuturi răcoritoare și băuturi spirtoase?

De foarte multe ori, atunci când te vezi cu prietenii, apare întrebarea “ce vreți de băut?”. De obicei alegeți aceleași lucruri pe care le știți deja și nu încercați lucruri noi, din obișnuință. Totuși, asta se poate schimba. Dacă nu vrei să consumi foarte mult alcool, dacă vrei să lungeși o sticlă de tărie la un grup de oameni sau dacă pur și simplu nu-ți plac băuturile spirtoase și ai nevoie de ceva dulce care să le mai ia din tărie, combinația de alcool și sucuri o să te salveze de fiecare dată. Nu e vorba de cocktailuri scumpe, pentru care ai nevoie de multe siropuri sau ingrediente, ci de cea mai simplă variantă și metodă de a amesteca anumite băuturi, pentru care ai nevoie doar de o sursă de tărie și de sucuri.

În zilele noastre trebuie să ne bazăm mai mult ca niciodată pe barul nostru de acasă și pe ce mai avem la îndemână, așa că iată câteva băuturi cu două ingrediente pentru a te ajuta să treceți peste asta, să fii cea mai interesantă gazdă și cel mai aclamat barman din grupul de prieteni.

Whiskey + Sprite

Un Whiskey Sprite este o comandă mai puțin obișnuită. Dar cele două băuturi se completează minunat împreună, mai ales dacă optezi pentru un whiskey irlandez mai ușor sau un bourbon mai tânăr. Este o băutură ușoară cu o notă de condiment – ca un Whiskey Ginger atenuat pentru a fi băut acasă cu ușurință.

Whiskey + Mountain Dew

Iată, Whiskey Sour-ul pentru leneși. Mountain Dew-ul zesty și whiskey-ul se combină într-o aproximare răcoritoare și puțin sofisticată a cocktailului clasic. Dacă vrei să mergi pe mâna băuturii, folosește moonshine în loc de whiskey standard.

Rom aromat + 7 Up

Iată o combinație pe care doar cel mai disperat tânăr de 22 de ani la o petrecere. Dar dacă ar fi destul de curajoși, ar fi răsplătiți cu o băutură surprinzător de bogată și aromată. Într-un fel, atunci când sunt combinate, romul aromat și 7 Up-ul au un gust mai bun decât te-ai fi așteptat.

Tequila + Sprite

Este natural să asociezi Sprite-ul cu tequila încercând să obții o formă de margarita. Deși Sprite-ul este mult mai siropos decât margarita tradițională, balansul subtil între aromele de lămâie și lime și efervescența sa fac ca acest cocktail să fie delicios. De asemenea, o felie de lime și sare pe marginea paharului îmbunătățesc acest cocktail incredibil de simplu.

Jägermeister + Mountain Dew

Știm, ai renunțat la Jäger cu cel puțin un deceniu în urmă. Dar acest lichior amar și herbaceu a revenit în lumea mixologiei și merită încercat din nou. De asemenea, se potrivește surprinzător de bine cu Mountain Dew. Sucul aduce note luminoase de citrice, în timp ce Jäger adaugă adâncime tanică. Da, acestea sunt lucruri pe care le-am spus despre Jäger și Dew. Și le-am spus serios.

Whiskey Rye + Cola Cireșe

Cola cu aromă de cireșe dulce și fructat și rye picant se combină pentru a face un Highball spritz, asemănător unui Manhattan. Cu note de piper negru, acest cocktail ușor de băut ar merge bine cu mâncăruri precum carnea la grătar.

Vodka Vanilla + Cola Vanilie

Dacă vrei cu adevărat să te arunci într-o băutură dulce care poate fi și desert, alege o Coca Cola Vanilie cu o lingură de vodcă cu aromă de vanilie. Coca Cola Vanilie este una dintre cele mai bune variații de Coca Cola, deci adăugarea unei lovituri de vodcă cu vanilie este o progresie naturală pentru aceste sucuri. Pune o lingură de înghețată cu vanilie deasupra întregii băuturi și mulțumește-ne mai târziu.

Evident, dacă niciunul dintre acestea nu îți face cu cohiul, poți să rămâi mereu la paharul tău de apa plata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS