26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn nou Rompetrol ultramodern, în Bariera Vâlcii

Un nou Rompetrol ultramodern, în Bariera Vâlcii

Eurogenetic, cel mai mare partener al Rompetrol din zona Olteniei, a inaugurat joi o staţie ultramodernă, în cartierul craiovean Bariera Vâlcii. Oamenii care ajung aici vor beneficia de cele mai bune condiţii, atât din punct de vedere al alimentării autovehiculelor, cât şi din punct al gamei variate de produse şi servicii oferite de noua staţie.

Staţia Rompetrol din Bariera Vâlcii a fost dotată după cele mai moderne standarde. Aceasta este prima din ţară construită după noul brand de marketing al Rompetrol. Aşadar, clienţii pot alimenta cu orice tip de carburant, dar au la dispoziţie şi un spaţiu foarte plăcut unde pot servi masa sau o cafea.

„Este o staţie care s-a construit, în totalitate, după noul brand de marketing al Rompetrolului, numit „Eco“. Este brandul viitorului, în care investesc Rompetrol şi partenerii săi. Staţia de aici, din Bariera Vâlcii, este prima de acest gen din ţară, făcută de către un partener al Rompetrolului. Vorbim despre o investiţie de aproximativ două milioane de euro. Am luat decizia să investim în această staţie fiindcă pe această zonă, Bariera Vâlcii – Brazda Novac – Gară, nu exista o staţie la standarde atât de moderne. Fiindcă proiectele noatre se adresează, în general, comunităţii, această staţie a venit tocmai pentru a satisface necesităţile oamenilor din zonă. De asemenea, am avut în vedere şi faptul că, în viitor, se va deschide şi primul tronson al Drumului Expres Craiova Piteşti, iar prin Bariera Vâlcii este principala poartă de ieşire din Craiova spre Drumul Expres“, a declarat Cosmin Creţan, proprietarul Eurogenetic.

Reprezentanţii Eurogenetic şi Rompetrol
Reprezentanţii Eurogenetic şi Rompetrol

Ce facilităţi oferă staţia Rompetrol

Eurogenetic a reuşit, prin deschiderea acestei staţii, să bifeze cea mai importantă reuşită ca partener Rompetrol, prin implementarea celui mai nou concept de staţie. Pompe moderne, magazin generos, cu o gamă foarte mare de produse, dar şi zonă de gastro şi coffe – toate sunt puse la dispoziţia clienţilor care vor alimenta de la staţia din Bariera Vâlcii. Nu în ultimul rând, angajaţii staţiei sunt mereu la dispoziţia clienţilor pentru a le oferi cele mai calitative servicii. „Este cea de-a şaptea staţie pe care o avem în colaborare cu Rompetrol. În Craiova avem deja cinci staţii, una este la Balş, iar a şaptea se află pe Valea Oltului, la Câineni.

Oferim toată gama de servicii, toate tipurile de carburanţi stadard sau premium. De asemenea, există o pompă specială de AdBlue pentru maşinile care folosesc acest produs. Dispunem şi de o staţie GPL, dar şi de un magazin generos, care oferă o gamă foarte variată de produse. Avem şi zonă gastro şi coffe, ambele construite după cele mai moderne standarde impuse de Rompetrol. Suprafaţa totală a staţiei măsoară aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Partea de shop şi gastro ocupă undeva la 200 de metri pătraţi. Prin intermediul acestei staţii am creat 20 de locuri de muncă“, a mai spus Cosmin Creţan.

Clienţii se pot bucura de beneficii

Staţia inaugurată de Eurogenetic la Craiova oferă absolut toate beneficiile din sistemul de fidelizare ale Rompetrolului. „Staţia noastră beneficiază de toate sistemele de fidelizare ale Rompetrolului. Vorbim despre carduri, inele, bonusuri şi orice alte tipuri de promoţii ale Rompetrol. Practic, întreaga activitate de marketing a Rompetrolului, la nivel naţional, se regăseşte şi în staţia construită de Eurogenetic“, a mai adăugat proprietarul Eurogenetic.

În această lună, Rompetrol derulează programul de fidelizare „Club Rompetrol. Echipează-te cu cai putere!“ Acesta se adresează persoanelor juridice, clienților Fill&Go Business și consumatorilor tip Wholesale și White Station. În funcție de consumul înregistrat pe parcursul campaniei și de vechimea contractului, participanții vor primi un anumit număr de puncte pe care le pot transforma în premii electronice garantate, pentru dezvoltarea profesională a angajaților. Programul de fidelizare este organizat și se desfășoară prin intermediul platformei https://club.rompetrol.ro/, fiecare participant putând obține datele de logare prin contactarea organizatorului la număr de telefon 021.207.00.80 sau pe email la adresa [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS