21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajRetailerul de optică Lensa deschide al doilea magazin din Craiova și oferă clienților consultații optometrice gratuite

Retailerul de optică Lensa deschide al doilea magazin din Craiova și oferă clienților consultații optometrice gratuite

Începând de astăzi, 23 martie 2023, Lensa, cel mai apreciat magazin de optică din România, deschide al doilea showroom din Craiova.

Situat în Craiova, pe Calea București, numărul 80, în incinta Electroputere Mall, cel mai nou showroom Lensa dispune de un spațiu de vânzare de aproximativ 65 de metri pătrați și este dotat cu un cabinet optometric. Clienții au la dispoziție 500 de modele de ochelari de vedere și de soare, de la branduri de top precum Ray Ban, Tommy Hilfiger, Guess, Dolce&Gabbana, Polarizen și altele, dar și accesorii și soluții de întreținere. Noul showroom din Craiova este al 44-lea din rețeaua de magazine Lensa din România și al cincilea deschis în 2023.

RABLA LA OCHELARII DE VEDERE, CU CONSULTAȚII GRATUITE ȘI VOUCHERE ÎN VALOARE TOTALĂ DE 1.000 DE LEI

Lensa derulează ediția de primăvară a programului „Rabla la ochelarii de vedere” și oferă clienților care doresc să își schimbe ochelarii vechi cu unii noi vouchere în valoare totală de 1.000 de lei.

Pentru a beneficia de programul Rabla, clienții trebuie să se înscrie în program pe Lensa.ro și să predea o pereche de ochelari într-unul din magazinele Lensa.

La achiziția unei perechi noi de ochelari de vedere, fiecare cumpărător va primi 10 vouchere a câte 100 de lei fiecare. La plasarea comenzii cu noii ochelari de vedere vor fi aplicate unul sau mai multe vouchere, în funcție de valoarea acesteia. Restul voucherelor sunt transmisibile și pot fi utilizate până la data de 1 mai 2023, atât pentru comenzile online pe Lensa.ro, cât și pentru achiziții în magazine, în valoare de minimum 300 de lei.

În cadrul noului showroom Lensa din Craiova, clienții beneficiază de consultații optometrice complet gratuite. Programările pot fi efectuate în magazin, dar și online, accesând website-ul companiei, Lensa.ro, secțiunea Consult Gratuit.

Despre Lensa

Lensa.ro este un brand românesc fondat de antreprenorul Daniel Crăciun, care după nouă ani de existență s-a poziționat între cei mai mari jucători pe piața de optică din România, având peste 200.000 de comenzi anual. În prezent, compania deține 44 de showroomuri în marile orașe din țară și cel mai mare magazin online de optică din România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS