14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajRURIS deschide un Showroom nou în Craiova

RURIS deschide un Showroom nou în Craiova

RURIS deschide un Showroom nou în Craiova, unde clienții pot găsi cea mai mare gamă de motoutilaje agricole din România la preturi avantajoase.

RURIS deschide încă un showroom în Craiova unde clienții au acces la o gamă completă de produse și servicii, pliate pe nevoile lor, la prețuri preferențiale, valabile până pe 14 aprilie 2023.

Compania RURIS îi invită pe toți cei interesați să descopere gama lor variată de produse la noul Showroom, situat pe Bulevardul DECEBAL, nr. 111, în apropierea clădirii administrative RURIS,

Pentru a sărbători lansarea, orice client care achiziționeaza un produs Ruris din noua locație în perioada 22 martie- 15 aprilie, beneficiază de un discount suplimentar de 10% din prețul de catalog, dar și de alte surpize. Cu o gamă largă de produse și experți în domeniu disponibili să ofere sfaturi utile, echipa RURIS se bucură să îi întâmpine pe clienți să le ofere o experiență plăcută de cumpărături.

Mai multe informații despre magazinele RURIS și produsele disponibile, găsiți pe site-ul web www.ruris.ro.

Ruris investește în mod regulat sute de mii de euro în cercetare și dezvoltare pentru a crea noi produse inovatoare. Compania deține un laborator de cercetare-dezvoltare la Craiova, unde sunt proiectate noile modele de echipamente de motocultură oferind clienților săi produse și servicii menite să le ușureze viața.

Despre RURIS

RURIS, o companie antreprenorială cu capital 100% românesc ce se concentrează pe investiții în cercetare și dezvoltare de echipamente de grădinărit, având 25 de brevete de inovare înregistrate la OSIM.

Ruris este leader respectat în piață, pe aria sa de activitate, prin inovație și adaptabilitate la cerințele tuturor consumatorilor.

Cu 30 de ani de experiență pe piață, RURIS a evoluat constant, diversificând portofoliul de produse și construind o rețea puternică de parteneri la nivel național și european.

RURIS asigură personal calificat în cele peste 200 puncte de service proprii și ale partenerilor, garantând asistență tehnică necesară atât în perioada de garanție, cât și după aceasta.

Portofoliul actual al companiei cuprinde peste 400 de echipamente de gradină, comercializate prin intermediul unei rețele de peste 500 de parteneri, distribuitori și magazine de bricolaj din România.

Ruris este prezent în 12 țări din Europa, precum: Bosnia, Bulgaria, Olanda, Macedonia, Franța, Lituania, Moldova, Ungaria, Cehia, Letonia, Slovacia și Ucraina, propunându-și să transforme un brand românesc într-un brand european puternic.

Devenit un brand de renume, RURIS se distinge prin respectarea promisiunilor și prin produse fiabile, eficiente și de calitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS