15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportaj4 reguli pe care trebuie să le respecți la cazinouri online

4 reguli pe care trebuie să le respecți la cazinouri online

Cazinourile online îți oferă astăzi distracție garantată, punându-ți la dispoziție o mulțime de jocuri interesante la care tu să îți încerci norocul. Pe lângă distracția efectivă însă, atunci când îți deschizi cont și te distrezi într-un cazino online trebuie să ții cont și de câteva reguli extrem de importante.

Tocmai din acest motiv am scris acest articol, iar în cele ce urmează vei găsi 4 reguli de aur pe care orice român pasionat de jocurile de cazino online trebuie să le respecte, pentru a avea parte de cea mai bună experiență posibilă.

1. Alege doar cazinouri online cu licență ONJN

Pentru a te distra în legalitate și în deplină siguranță, este absolut necesar să te îndrepți numai către cazinourile online licențiate de către ONJN – Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Pe lângă siguranța de care beneficiezi, alegând un cazino online licențiat nici nu riști să primești o amendă de până la 10.000 lei, așa cum s-ar întâmpla în cazul în care ai juca pe o platformă fără licență.

Există în prezent zeci de platforme de jocuri de noroc online licențiate în România, astfel că vei avea de unde alege. Cum îți dai seama însă dacă un cazino are licență? Trebuie să găsești pe pagina acestuia, de obicei în subsol, numărul licenței ONJN și data de valabilitate, iar ca o măsură suplimentară, poți verifica și pe site-ul ONJN lista cu operatorii acceptați.

Dacă vrei să începi și tu distracția în cazinourile online, însă nu știi exact ce platformă să alegi, atunci poți urmări tutorialul Unibet înregistrare, din care afli cum îți deschizi cont simplu și rapid într-unul dintre cele mai apreciate cazinouri online licențiate din România.

2. Folosește la înregistrare informații reale și corecte

Înregistrarea în cazinourile online presupune completarea unui formular, în cadrul căruia îți vor fi solicitate informații și detalii personale, precum numele complet, data nașterii, adresa, CNP și altele. Este absolut esențial să completezi cu maximă atenție aceste informații și să furnizezi datele tale reale, fiindcă în caz contrar poți întâmpina ulterior probleme în verificarea contului.

De asemenea, deschide-ți cont în cazinourile online doar dacă ești o persoană majoră (adică ai cel puțin 18 ani împliniți) și doar dacă locuiești în țară. Nu încerca să păcălești aceste reguli, fiindcă ulterior va trebui să dovedești toate datele specificate la înscrierea pe site.

În plus, este permis un singur cont pe același nume/adresă/adresă IP, deci nu încerca în niciun caz să îți deschizi conturi multiple, fiindcă există toate șansele ca acestea să fie blocate.

3. Depune doar prin metode de plată care îți aparțin

Printre cele mai importante reguli pe care trebuie să le respecți atunci când joci la cazinourile de pe internet se numără și una care face referire la depunerile de bani în contul tău. Mai exact, este esențial să îți alimentezi contul folosind doar metode de plată care îți aparțin, adică sunt pe numele tau.

Trebuie să respecți această regulă fiindcă în caz contrar nu îți vei putea verifica contul de joc și implicit nu vei putea solicita cereri de retragere. Practic, dacă depui printr-o metodă de plată pe numele altcuiva îți vei bloca singur contul de joc și nu vei putea avea acces la banii câștigați.

4. Verifică-ți contul de joc în timp util

Printre regulile impuse de ONJN care îi vizează pe jucătorii la cazinourile online se numară și verificarea contului. Este așadar o procedură obligatorie prin lege, pe care orice român trebuie să o îndeplinească. Ai la dispoziție pentru asta 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri sau 6 luni de la înregistrarea contului.

Dacă nu îți verifici contul în intervalul de timp amintit, atunci vei pierde accesul la acesta, contul urmând a fi blocat. Mai mult, riști ca și eventualele sume de bani rămase în cadrul lui să fie virate către Bugetul de Stat și să nu le mai poți recupera.

Așadar, este extrem de important să îți verifici contul de joc cât mai repede posibil, mai ales că în urma acestei etape obții și câteva avantaje importante – depuneri nelimitate, acces la retrageri și uneori chiar și bonusuri de recompensă.

Dacă vei respecta cele 4 reguli amintite mai sus, te vei putea bucura de distracție în cele mai bune condiții în cazinourile de pe internet, fără să întâmpini niciun fel de problemă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS