20.5 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajServicii de diagnostic ṣi tratament oncologic personalizat la OncoFort Craiova

Servicii de diagnostic ṣi tratament oncologic personalizat la OncoFort Craiova

Din dorinţa de a ajuta pacientul aflat ȋn suferinţă, OncoFort Craiova a reuṣit să formeze o echipă medicală cu experienţă, ce aplică tratamente de ultimă generaţie. Cele mai bune rezultate le-au obţinut ȋn cancerele la sân, prostată, col uterin, colon, plămâni ṣi din sfera ORL.

Tratament oncologic personalizat la OncoFort Craiova

Tratamentul oncologic este personalizat pentru fiecare pacient ȋn funcţie de tipul ṣi stadializarea bolii, iar planul de tratament este stabilit ȋn comisia de tumor-board. Ȋn funcţie de evoluţia bolii se pot stabili mai multe planuri de tratament.

Un rol important ȋn diagnosticul oncologic, monitorizarea pacientului ṣi stabilirea unui plan de tratament personalizat ȋl au ṣi testele genetice oncologice, care detectează prezenţa celulelor canceroase ȋn stadii incipiente. Astfel medicul oncolog poate personaliza tratamentul pentru fiecare pacient ȋn parte, deoarece tratamentul cancerului depinde de tipul de tumora ṣi de stadiul acesteia. Aceste teste sunt lucrate ȋn laboratorul de Anatomie Patologică ṣi Biologie Moleculară Gral Medical, unul dintre cele mai moderne laboratoare din ţară.

Oncologii de la OncoFort Craiova au prevăzut ȋn protocolul medical testele genetice oncologice ṣi imunohistochimice pentru o eficienţă crescută a tratamentului prescris.

Analize medicale de laborator

Spitalul OncoFort Craiova este arondat unuia dintre cele mai bune laboratoare de analize medicale din Craiova, Laboratorul Gral Medical Craiova, ce oferă analize cu acurateţe crescută pentru medicii specialiṣti din tot judeţul Dolj, de aproximativ 15 ani.

Numeroase boli pot fi prezente fără simptome sau acestea apar mult mai târziu.

Analizele medicale au un rol important ȋn stabilirea corectă ṣi completă a unui diagnostic. De multe ori ajută la depistarea ȋncă din stadii incipiente a bolilor, de aceea este foarte important să efectuăm la timp seturile de analize prescrise de medic.

Laboratorul Gral Medical din Craiova oferă o gamă variată de servicii specializate de laborator, atât contra cost, cât ṣi decontate de CAS Dolj, pentru orice din lista de peste 1000 analize din cadrul reţelei de laboratoare GRAL.

Laboratoarele Gral Medical sunt garantul analizelor de ȋncredere datorită acurateţii ṣi standardelor de calitate implementate la nivel naţional.

Pacienţii din Dolj pot recolta analize medicale ȋn cele 3 locaţii din Craiova: str. Brestei nr. 21, str. Ṣoimului nr. 20, ṣi str. Nicolae Titulescu nr. 8.

Pentru programări ṣi detalii sunaţi la 0727727113.

Accesaţi https://www.gralmedical.ro/locatii/laboratorul-gral-craiova2

Pentru programări ṣi detalii oncologie sunaţi la 0724544369

Accesaţi https://www.gralmedical.ro/locatii/clinica-oncofort-craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS