14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriDiversificarea activității SC RAZMARFLOR PLANT SRL

Diversificarea activității SC RAZMARFLOR PLANT SRL

Tipul materialului: Comunicat de presă

Titlul proiectului: DIVERSIFICAREA ACTIVITATII SC RAZMARFLOR PLANT SRL

Numele beneficiarului: SC RAZMARFLOR PLANT SRL

Obiectivele general al proiectului: Prezentul proiect vizeaza dezvoltarea prin diversificare a activitatii firmei, prin crearea si dezvoltarea activitatilor de lucrari de pregatire a terenului, prin achizitia de utilaje si echipamente de specialitate pentru activitatea de fata, acesta fiind obiectivul general al proiectului propus spre implementare. Acest obiectiv este in concordanta cu obiectivul specific al acestei axe prioritare, respectiv cel de consolidare a pozitiei pe piata a intreprinderilor mici si mijlocii in domeniile competitive identificate in Strategia Nationala de Competitivitate si Planurile Regionale de Dezvoltare.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Achizitia de bunuri si servicii: achizitia a trei buldoexcavatoare (3 buc), set compus din doua panouri fotovoltaice (1 buc), informare si publicitate (1 buc – comunicat anunt incepere si finalizare proiect, afis de dimensiuena A2, placa permanenta, autocolante , realizare materiale publicitare).
  2. Cresterea numarului de angajati: Investitia prevede cresterea numarului mediu de salariati cu 5 persoane ca urmare a realizarii investitiei si mentinerea acestei cresteri pe intreaga perioada de monitorizare a proiectului. Angajarea a 5 muncitori avand urmatoarea functie: (2 posturi -muncitor necalificat si 3 posturi – masinist la masini pentru terasamente).

Valoarea totala a proiectului: 1 398 055.83 lei

Finantarea nerambursabila: 938 858.82 lei

Valoare contributiei europene(FEDR): 798 029.99 lei

Rezultatele proiectului:

  1. Au fost achizitionate toate bunurile propuse prin proiect.
  2. A fost crescut numarul de salariati ai societatii cu 5 persoane.

Impactul proiectului: consta in cresterea nivelului tehnic de dotare al societatii SC RAZMARFLOR PLANT SRL, prin achizitionarea unor echipamente performante, destinate sa eficientizeze activitatea de lucrari de pregatire a terenului.

Data începerii şi finalizării proiectului: 01.04.2019 – 31.12.2022

Codul MySMIS: 133229

SC RAZMARFLOR PLANT SRL, in calitate de beneficiar, anunta finalizarea proiectului cu titlul “Diversificarea activitatii SC RAZMARFLOR PLANT SRL” , proiect finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020.

SC RAZMARFLOR PLANT SRL

ENEA ANDREI MIHAITA, Administrator

Tel: 0766 625 090/ E-mail: [email protected]

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS