10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajIndustria jocurilor de noroc sprijină din nou fermele din Las Vegas

Industria jocurilor de noroc sprijină din nou fermele din Las Vegas

Fermele din Las Vegas sunt sprijinite din nou de industria jocurilor de noroc din zonă, după doi ani și jumătate în care acest proiect a fost afectat din cauza contextului sanitar.

Recent s-a reluat parteneriatul dintre cazinouri și fermieri. Acesta are o importanță aparte, în condițiile în care 90% din hrana porcilor din zonă provine din resturi alimentare de la cazinouri.

Iar pentru fermierii locali a fost o adevărată provocare să mențină activitatea, în condițiile în care principala sursă de hrană dispăruse.

„Luna aceasta vom ajunge efectiv la numărul de porci pe care l-am avut înainte de 2020. În această perioadă am lucrat cu mai multe depozite. Ei încercau să scape de alimente pe care plănuiseră să le livreze în 2020, astfel că ne-au ajutat să trecem peste acel moment”, a afirmat managerul unei ferme din Las Vegas, Sarah Stallard, pentru Fox 29.

Ea este recunoscătoare pentru sprijinul pe care îl primește din partea cazinourilor, care o ajută să mențină activitatea. „Pe măsură ce concertele au revenit am primit mult mai multe provizii, iar acum avem un aflux regulat”, a mai spus Stallard, care a precizat că printre cazinourile cu care colaborează sunt Cosmopolitan, Mandalay Bay și Venetian.

Industria jocurilor de noroc se implică adesea în cauze care nu au legătură cu domeniul gamblingului, astfel că demersul din Las Vegas nu este surprinzător. Inclusiv în țara noastră operatorii de cazinouri online contribuie și în alte domenii, iar un exemplu este NetBet, care sprijină organizarea unei competiții de pescuit, ce are loc în fiecare an. Acesta este primul operator licențiat de ONJN după schimbarea legislației și s-a impus pe piața din România prin varietatea mare de jocuri oferite și prin calitatea serviciilor. De altfel, în secțiunea NetBet pacanele online utilizatorii pot încerca peste 2.800 de jocuri de la cei mai tari furnizori.

Colaborarea dintre fermele de porci și cazinourile din Las Vegas a început în urmă cu aproape 60 de ani

A devenit deja o tradiție ca fermele de porci din jurul Vegasului să fie sprijinite de cazinouri. Spre exemplu, ferma Las Vegas Livestock a început o colaborare cu cazinourile în 1963. Bob Combs, cel care conducea ferma în acel moment, a mers cu familia în vacanță în Vegas și a observat cum bucătarii unui restaurant se chinuiau să scape de resturile adunate peste zi.

În acel moment le-a propus să înceapă o colaborare, iar în fiecare zi familia Combs venea și aduna resturile, care erau sortate ulterior și oferite porcilor. Angajații lăsau resturile în saci, la ușile din spate, iar apoi acestea erau procesate și aduse la standarde cerute de normele sanitar veterinare din SUA.

Tot mai multe afaceri de acest gen s-au dezvoltat și au semnat parteneriate cu cazinourile, iar lucrurile au mers perfect până la începutul anului 2020. Din cauza contextului sanitar, fermele au fost lovite în plin de închiderea cazinourilor. Spre exemplu, familia Combs avea în jur de 4.000 de porci la fermă la începutul anului 2020, însă numărul lor a scăzut foarte repede, în decursul a doar câteva luni, la 1.500. Mii de animale au fost eutanasiate, iar această situație nu este singulară, fiind răspândită la nivelul SUA pe parcursul anului 2020.

Lucrurile au revenit însă la normal, iar cazinourile din Las Vegas sprijină din nou fermierii locali, care își pot desfășura activitatea la nivel maxim. Acest parteneriat este unul cheie, fără de care fermierii locali nu ar putea să aibă succes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS