15.1 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCele mai bune 10 calendare de Advent de cumpărat chiar acum

Cele mai bune 10 calendare de Advent de cumpărat chiar acum

Sărbătorile deja bat la ușă, iar tu încă nu ai cumpărat nici un cadou? Fii pe pace, o să te descurci, de fapt o să ne descurcăm împreună, pentru că de această dată te vom învăța cum să alegi un Advent Calendar potrivit pentru cei dragi, din cele zece modele pe care ți le-am pregătit!

Indiferent de cerințele tale, pe site-ul MAKEUP vei găsi o mulțime de seturi pe cât de originale, pe atât de utile, care vor satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.

NYX Professional Makeup Mrs. Claus 12 Day Advent Calendar

Orice domnișoară va rămâne mai mult decât încântată de NYX Professional Makeup Mrs. Claus 12 Day Advent Calendar. Combinația de 12 produse pentru frumusețe include câteva nuanțe de farduri pentru ochi, rimel, pudră de față, spray cu efect mat, etc., într-un cuvânt, aproape toate ingredientele necesare pentru un machiaj de senzație!

The Body Shop Box of Wonders Big Advent Calendar

Când spui Advent calendar 2022 te gândești la The Body Shop Box of Wonders Big Advent Calendar. Produsele îmbogățite cu ingrediente naturale au grijă de fiecare celulă a pielii! Șamponul, crema de corp, gelul de duș, crema pentru mâini, balsamul de buze, scrub-ul pentru corp și multe multe altele cosmetice regăsite în calendar vor cuceri inimile de Crăciun!

Man’Stuff Toiletry Advent Calendar

Man’Stuff Toiletry Advent Calendar are grijă și de domni, care merită multă dragoste și un set care să le satisfacă toate nevoile. Acesta include o varietate mare de produse, de la instrumente pentru manichiură, pieptene și burete de baie până la gel de duș, șampon sau balsam după ras. Un singur calendar – atâtea beneficii!

Makeup Revolution X Game Of Thrones 12 Days Advent Calendar

Cu siguranță fanele îndrăgitului serial Game Of Thrones vor aprecia Makeup Revolution X Game Of Thrones 12 Days Advent Calendar. Setul original și extravagant, cuprinde produse cosmetice din categoria rimel, ruj de buze, farduri pentru ochi, gene false și chiar burețel pentru machiaj. Imaginează-ți doar ce look-uri poți crea, demne de filmele de Oscar! 

Essie Advent Calendar

5. Ar fi practic imposibil să nu incluzi în acest clasament și Essie Advent Calendar, un set dedicat doamnelor și domnișoarelor pasionate de manichiură. Faimosul brand ți-a pregătit o compilație de oje pentru unghii, care mai de care, de la nuanțe de nude, la accente pastelate și culori țipătoare, potrivite pentru fiecare eveniment!

Yves Saint Laurent Advent Calendar

Yves Saint Laurent Advent Calendar se aude tare! Beauty calendarul de colecție este o oază de răsfăț și eleganță ce cuprinde cosmetice rafinate marca YSL. Setul înglobează câteva nuanțe și tipologii de rujuri, rimeluri, parfumuri și de ce nu creme sau accesorii, armonios distribuite într-o compoziție cu un design sublim. Trebuie să-l vezi cu ochii tăi, este cel mai tare Advent calendar 2022!

Babor Ampoule Advent Calendar!

Grijă și restructurare în profunzime, asta îți oferă Babor Ampoule Advent Calendar! Tratamentul cu ampule concentrate acționează eficient la nivelul țesuturilor, hidratează, îmbogățește aspectul și asigură aportul cu substanțe nutritive! O bombă cu vitamine mai exact!

Lumene 24 Nordic Beauty Treasures

Lumene 24 Nordic Beauty Treasures este secretul unui ten luminos și imaculat! Setul marca Lumene conține 24 de produse menite să restabilească aspectul feței. Atât cremele componente, scrubul, serul, măștile, etc., îngrijesc delicat epiderma, redându-i strălucirea sănătoasă! 

Baylis & Harding Ladies Advent Calendar

Răsfățul la duș continuă și cu Baylis & Harding Ladies Advent Calendar, un set generos ce conține o colecție de geluri pentru duș, sare de baie, loțiune de corp și gel pentru crearea spumei. Ce poți să-ți dorești mai mult decât o cadă parfumată plină cu clăbuci, am ghicit nu-i așa?

The Body Shop Box of Wishes & Wonders Ultimate Advent Calendar

Scoatem artileria grea! Dacă toate astea nu au fost de ajuns atunci The Body Shop Box of Wishes & Wonders Ultimate Advent Calendar sigur te va convinge. Vei fi cucerită de efectele gelului pentru duș, balsamului de păr, șamponului, măștii hidratante, balsamului de buze sau mâini și nu numai!,,Calendar Advent cosmetice” – este cel mai căutat produs al momentului, practic un nou trend în materie de cadouri! Fii în pas cu noile inovații și dăruiește emoții pozitive de sărbători!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS