6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajJachete în trend pentru femei – Află ce să porți în anotimpul de tranziție și ce să alegi iarna

Jachete în trend pentru femei – Află ce să porți în anotimpul de tranziție și ce să alegi iarna

Deși am pășit în lunile de toamnă, soarele încă ține cu noi, arătându-se zilnic. Elementele esențiale ale garderobei noastre se schimbă în articole de îmbrăcăminte mai groase, cum ar fi hainele, jachetele și vestele. Acestea oferă un strat suplimentar de protecție pentru diminețile reci, dar nu trebuie să uităm să fim în același timp și în pas cu moda.

Ce jachetă să alegem pentru toamnă?

Jachetele scurte sunt perfecte pentru a pune pe noi un costum în zilele reci, atunci cand este totuși prea cald pentru a purta o haină lungă cu captuseala groasă. Nu numai că dau o atingere îndrăzneață stilului, dar ne accentuează și talia. Magazinele de specialitate au o gamă largă de jachete din diferite materiale, cum ar fi blană naturală sau artificială, piele, fâș. Să nu uităm de jeanși, deoarece aceștia sunt întotdeauna o bază cheie în garderoba oricui!

Jachete în trend pentru femei – Află ce să porți în anotimpul de tranziție și ce să alegi iarna

Tranziția de toamnă poate fi destul de dificilă, însă există un obiect care te salvează în orice situațieꓽ jacheta de piele. Posibilitatea de a fi purtată pe umăr atunci când nu este necesară, cu pulovere cu guler sau cu o cămașă simplă, fac din acest articol o piesă vestimentară extrem de versatilă. Pe https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/geci-si-paltoane găsești numeroase modele din care să alegi. Alegerea va depinde în primul rând de preferințele tale, dar ia în considerare și ca paltonul ales sau geaca să îți ofere și confort termic, nu doar un aspect chic.

Pentru a beneficia la maximum de stilul acestor jachete din piele, poți încerca să le combini cu costume minimaliste în culori subtile. Aceste articole de îmbrăcăminte se armonizează perfect cu tonurile de gri sau maro, deși arată excelent și cu haine elegante, cum ar fi rochii lungi croșetate, fuste de lână sau pantaloni plisați ori office. Versatilitatea jachetelor de piele fac din aceste piese vestimentare adevărate elemente îndrăgite de către toate doamnele.

Trench-urile sunt potrivite pentru toamnă, iar un aspect important este faptul că acestea nu se demodează, fiind în topul preferințelor femeilor, dar și marii designeri le adoptă în noile colecții. Paltoanele sunt, de asemenea, la modă, iar nuanțele versatile, precum negru, gri, alb, bej se poartă toamna aceasta. De asemenea, și carourile fac parte din noile tendințe. Totodată, utile și fashion sunt jachetele impermeabile, perfecte pentru zilele în care se anunță precipitații. Cu toate acestea, doamnele au rețineri în a le alege, preferând modelele de piele sau alte materiale.

Ce alegem pentru iarnă?

Iarna este bine să optezi pentru țesături precum lâna, dar și paltoanele tip ”teddy bear” sunt destul de călduroase. Bineînțeles, nu trebuie să renunți la gecile de fâș. Modelele cu puf de gâscă sunt extrem de utile pentru sezonul rece, iar asta deoarece mențin un confort termic excelent. În plus, au avantajul de a fi extrem de ușoare. În ceea ce privește culorile, poți merge pe nuanțe neutre, dar se poartă și culorile stridente.

În concluzie, orice tip de palton sau geacă ai alege, ai grijă ca modelul să îți ofere protecție împotriva temperaturilor scăzute și precipitațiilor. Atunci când alegi măsura, ia în considerare faptul că geaca sau paltonul trebuie să îți permită purtarea hainelor mai groase pe dedeusbt. Nu în ultimul rând, investește în produse de calitate, deoarece le poți purta o bună perioadă de timp, fără să se deterioreze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS