16.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCe stiluri de blugi pentru bărbați sunt în tendințe în acest sezon?

Ce stiluri de blugi pentru bărbați sunt în tendințe în acest sezon?

Blugii pentru bărbați sunt printre cele mai alese modele de pantaloni. Sunt incredibil de versatili și confortabili în același timp. Acesta este și motivul pentru care sunt atât de populari. În plus, blugii vor funcționa bine pentru purtarea de zi cu zi în stilurile casual, sport și streetwear, precum și într-un stil smart casual la locul de muncă. În continuare îți sunt prezentate cele mai populare modele de blugi bărbătești pe care merită să le porți în acest sezon.

Blugi la modă – modele de denim pentru bărbați care vor completa orice stil de zi cu zi

Tendințele pentru toamna și iarnă nu sunt complete fără pantaloni la modă din denim. Și există vești bune – în acest sezon poți paria pe orice model și îl poți combina cu orice! În special, sunt recomandați pantaloni jeans la modă, cu o croială lejeră și obișnuită. O pereche de blugi într-o croială lejeră este un must have al trendului nebun de stilat supradimensionat care domnește nu numai în moda femeilor, ci și a bărbaților.

Young casual man sitting on stairs alone on city street

Noile tendințe sunt întotdeauna o gură de aer proaspăt, mai ales când vine vorba de jeans bărbați. Deși blugii nu s-au demodat niciodată cu adevărat, există tendințe care câștigă popularitate într-un singur sezon în comparație cu cele precedente. Prezentările de modă din acest an arată că inclusiv bărbații devin din ce în ce mai exigenți și urmează tendințele dominante.

O ținută din denim nu este cel mai ușor de purtat. Poți urmări această tendință asortând o jachetă din denim cu blugi închiși la culoare și drepți. Ar trebui să te concentrezi pe a face ambele piese vestimentare clar diferite una de cealaltă. Dacă au o culoare similară, merită să le asortezi cu un tricou alb.

Blugii de denim pentru bărbați conici și mulați pe corp sunt la modă. Pe lângă potrivirea pantalonilor, care nu ar trebui să fie nici prea strâmți, nici prea largi, secretul tendinței acestui sezon este căutarea unei culori mai deschise a pantalonilor.

Pantaloni din denim în stil casual – oriunde, oricând

Tendința de joggeri pentru bărbați este în plină expansiune. Ceea ce inițial era cunoscut sub numele de pantaloni de trening subțiri s-a transformat acum în pantaloni  din denim pentru bărbați. Aceasta este una dintre cele mai mari tendințe când vine vorba de blugi. Este un stil ușor de adoptat dacă folosești câteva trucuri simple de styling. Această tendință va continua probabil de ceva timp, așa că merită să investești în ea astăzi. Magazinele au o selecție largă de multe mărci care oferă o varietate de pantaloni jogger bărbați din denim.

Oriunde te uiți, probabil vei vedea un tip care poartă blugi negri din denim în orice loc. Sunt peste tot – din motive întemeiate. Blugii negri pentru bărbați nu sunt doar la modă, ci și pur și simplu cool și durează mai mult decât explozia momentană a modei.Blugii cu găuri vor fi la modă si in acest sezon . Prin urmare, merită să ai în garderobă anul acesta blugi cu găuri la nivelul genunchilor.

Sfaturi simple pentru alegerea blugilor pentru bărbați

Pe lângă cele de mai sus, un lucru este și cert: ai nevoie de blugi la modă, care să se potrivească corpului tău. Blugii ultra subțiri pentru bărbați nu sunt potriviți pentru toți bărbații.  Există și alte lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra blugi la modă, precum potrivirea cu silueta sau stilul tău.

Amintește-ți că ocaziile diferite înseamnă blugi diferiți. Indiferent de gustul și bugetul tău, în magazinul MODIVO vei găsi întotdeauna multe modele de blugi pentru bărbați care urmează ultimele tendințe ale modei, așa că vei găsi perechea potrivită pentru tine. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS