10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajLa Burger King, oltenii se simt ca la ei acasă

La Burger King, oltenii se simt ca la ei acasă

În general, oltenii au o personalitate bine definită și știu ce-și doresc, inclusiv atunci când vorbim despre gusturile culinare. Pentru ei, Burger King, un lanț american renumit de restaurante cu servire rapidă înființat în 1954, este disponibil în Electroputere Mall Craiova din 1 septembrie. S-ar putea ca această scurtă prezentare să sune pretențios, însă în realitate nu este așa. Burger King rezonează cu filosofia de viață a oltenilor și își dorește ca, în noul restaurant, aceștia să se simtă ca la ei acasă.

În cuvinte mai puține, Burger King a înțeles că oltenii sunt fericiți când se află în locurile natale, înconjurați de familie, prieteni și lucruri care le fac plăcere. Iată de ce, prin produsele și serviciile pe care le oferă, Burger King devine locul în care oltenii se simt ca la ei acasă.

Gust regal și ingrediente premium

Fiecare oltean este „rege” la el acasă, așa că are dreptul să primească mâncare pe măsură. Burger King nu face concesii când vine vorba de preparatele pe care le oferă clienților. Toți burgerii au la bază rețețe originale, la care se adaugă ingrediente de calitate și fără conservanți. În plus, Burger King încinge grătarele de fiecare dată când primește o nouă comandă, ceea ce se traduce prin produse proaspete și fragede, care satisfac și cele mai sofisticate gusturi ale oltenilor.

Perfect, simplu și pe limba oltenilor

Sau oltean way, așa cum spune Burger King, care aplaudă felul de a fi al oltenilor – aprig, dar care compensează prin graiul lor melodios, prin perfectul simplu folosit oricând și oriunde și prin ospitalitatea de care dau dovadă întotdeauna. Având atâtea calități, a venit momentul să se răsfețe cu un Whopper autentic sau cu un Steakhouse asezonat cu bacon, brânză și ceapă prăjită. Iar acestea sunt doar două exemple, pentru că meniul Burger King este mult mai variat, iar oltenii pot alege ceea ce le poftește inima.

Electroputere Mall, o zonă favorită a craiovenilor

Noul restaurant Burger King este poziționat strategic, în cartierul Electroputere, o zonă cu semnificație pentru olteni. Aici se află stadionul cu același nume, iar fotbalul reprezintă o pasiune importantă a oltenilor. Astfel, împreună cu Burger King, ai ocazia să te bucuri de lucrurile care te preocupă și care îți fac plăcere, dar și de locurile dragi, care întotdeauna îți trezesc amintiri frumoase. Iar pentru momentele de sărbătoare mâncarea bună este esențială.

Noi ne oprim aici, însă te invităm la Burger King ca să descoperi singur ce te face simți să te simți acasă când treci pragul restaurantului din Craiova. Indiferent că este vorba despre rețetele autentice, despre ingredientele proaspete sau despre spiritul locului, important este să te bucuri de o experiență pe placul tău, care îți pune în valoare caracterul, gusturile culinare, locurile în care te-ai născut, tradițiile, prietenii, pasiunile și toate lucrurile care îți umplu inima de bucurie. Tot ce ne dorim este să te simți mândru că ești oltean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS