16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCu Burger King poți simți adevărata mândrie de a fi oltean

Cu Burger King poți simți adevărata mândrie de a fi oltean

Despre olteni se știe că sunt mândri de originile lor. Acest lucru a ajuns și la urechile Burger King, lanțul american de restaurante cu servire rapidă, faimos pentru rețetele autentice și ingredientele de calitate pe care le folosește. Ca să fim direcți exact ca oltenii, Burger King este disponibil în Electroputere Mall Craiova începând de azi, 1 septembrie.

Burger King recunoaște că stilul de a fi al oltenilor i-a căzut cu tronc. Așadar, vine în întâmpinarea acestora cu burgeri speciali și delicioși. Dacă te întrebi care este legătura dintre mândria de a fi oltean și Burger King îți explicăm, pe larg, imediat.

Glumeți, dar serioși

În general, locuitorii din sud-vestul României sunt oameni voioși și puși pe glume. Oricât de gravă ar fi situația, au întotdeauna o glumă pregătită cu care să înveselească atmosfera. În același timp, nu renunță la lucrurile pe care și le doresc și sunt perseverenți când au un obiectiv de îndeplinit. Nici Burger King nu glumește atunci când le pune pe masă produse bine făcute, din ingrediente de calitate, cu multă savoare și prospețime.

Iuți la vorbă

Oltenii vorbesc mult, spun ce gândesc și nu renunță atunci când întâlnesc un obstacol în cale. Spiritul lor înflăcărat te duce cu gândul la Extra Long Chili Cheese de la Burger King; într-adevăr, te pișcă un pic la limbă, dar îți aduce aminte că ești oltean și că trebuie să fii mândru de locurile natale.

Maeștri bucătari

Oltenii se laudă în toată lumea cu bucatele lor gustoase, în special cu cele pe care le pregătesc pentru mesele festive. Burger King nu gătește la țest, dar grătarele pe care sunt fripți burgerii fac o treabă la fel de bună. Burger King te invită în restaurantul din Craiova să savurezi un meniu Whooper pregătit pe-ndelete pentru tine. Sau dacă vrei să duci mândria până la capăt atunci când ai invitați la o masă de familie, poți lua acasă mai multe preparate de la Burger King și să le spui tuturor că le-ai gătit tu.

Voie bună peste tot

Oltenii sunt recunoscuți pentru faptul că, uneori, sunt gălăgioși și vorbesc destul de mult. Se spune că pentru a face un om să tacă trebuie să îi dai de mâncare, iar dacă vorbește în continuare, înseamnă că e oltean. Burger King își dorește să fie multă veselie și voie bună în noul restaurant din Craiova și nu-i spune nimănui să înceteze. Vino în restaurantul din Electroputere Mall și alege bucatele din meniul Burger King după pofta inimii: pui, vită, salate și castraveți murați bine condimentați, toate îți vor aduce aminte de mândria de a fi oltean. 😊

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS