14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajThe Ultimate City break – cea mai bună destinație

The Ultimate City break – cea mai bună destinație

Vrei să vezi Londra, Milano, Berlin, Roma, Paris, Copenhaga, Munchen, Atena sau Madrid? Poate vă atrag destinații ceva mai exotice și mai calde, cum ar fi Istanbul sau Tel Aviv? Sunt locuri perfecte pentru un city break, adică o excursie de weekend în cele mai interesante orașe, care sunt la doar câteva ore distanță cu avionul.

Care este cel mai simplu mod de a organiza un city break? Tot ce trebuie să faceți este să vă rezervați călătoria în timpul liber, să vă faceți un rucsac sau o valiză mică și să căutați un zbor ieftin și cazare la prețuri accesibile la fața locului. Nu căutați scuze! Nu aveți timp? Un weekend este suficient pentru un city break. Nu aveți bani? Cele mai ieftine seturi de zboruri dus-întors și cazare pentru un city break pot fi găsite în motorul de căutare „zbor + hotel”. Nu ezitați și căutați cele mai bune oferte de city break din Europa unde mâncarea bună, cultura, arhitectura și istoria au rolul de a tăia răsuflarea oricui și sunt doar câteva dintre lucrurile care fac din aceste locuri un vis devenit realitate.

City Break: dus-întors cu avionul

City break, adică o excursie de weekend în orașe europene mai mari și nu numai, este o formă de recreere din ce în ce mai populară. Vizitarea obiectivelor turistice – monumente celebre, locuri interesante și cele mai interesante atracții în câteva zile disponibile la plecări din aeroporturile țării noastre și nu numai! Roma, Paris, Praga, Barcelona și Budapesta vă invită în weekend!

Florența, pontul medieval Ponte alla Carraia reper pe râul Arno la apus. Toscana, Italia
Florența, pontul medieval Ponte alla Carraia reper pe râul Arno la apus. Toscana, Italia

Dacă vă întrebați cum să petreceți 3 zile libere, atunci trebuie să aflați despre excursiile city break. Această opțiune va fi potrivită în special pentru cei cărora le place să viziteze și să se bucure de recreere activă. O scurtă călătorie cu avionul,  un hotel confortabil și o prezentare interesantă a istoriei orașului de către ghizi calificați sunt garanția unei vacanțe reușite. 

Tânără turistă pe o stradă în Lisabona, Portugalia
Tânără turistă pe o stradă în Lisabona, Portugalia

3 zile sunt suficiente pentru a vă desprinde de realitatea zilnică și a vă scufunda într-o cultură și tradiție puțin diferită. În tururile City Break veți vedea cele mai mari și mai interesante orașe europene. Iar eSky.ro va sta la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta să rezervați cele mai convenabile escapade scurte, prin optimizarea costurilor, posibilitatea de a face căutări flexibile, atât în ceea ce privește datele, cât și aeroporturile de plecare și sosire, precum și utilizarea unui motor de căutare care oferă acces la un număr mare de oferte avantajoase.

City Break: Italia

Italia domină printre destinațiile de weekend. În excursiile city break în Italia, veți găsi programe interesante de vizitare a obiectivelor turistice: orașul etern Roma , fenomenul Milano, Napoli, Toscana, uimitoarea  Veneția și Padova. De asemenea, puteți alege de multe ori diferite excursii tematice de 4 zile, care vă vor permite să descoperiți Catania, Muntele Etna, Taormina și Insulele Eoliene într-o singură excursie. În Italia, puteți conta pe un weekend plin de atracții cu un program bogat de vizitare a obiectivelor turistice și un festin culinar extraordinar.

City Break: Spania și Portugalia

Excursiile city break în Spania și Portugalia sunt foarte populare. Într-o excursie în Spania, puteți vizita Barcelona, ​​Sevilla și Madrid. Veți vedea acolo nu doar monumente și arhitectură neobișnuită, ci și în unele excursii veți vizita  –  așa cum se cuvine unei țări care iubește fotbalul  –  cele mai mari stadioane spaniole. Un city break în Portugalia include excursii la Lisabona și Porto. În Lisabona, va fi obligatoriu să vizitați orașul și să călătoriți cu tramvaiul istoric până la deal, de unde se vede panorama uimitoare a orașului. În Porto, totuși, trebuie să vizitați podgoriile unde se maturizează vinurile tradiționale portugheze.

City Break: capitale europene

Tururile de vizitare a obiectivelor turistice sunt în primul rând excursii city break în capitalele europene. Oferta include excursii de weekend, printre altele, la Paris, Atena, Vilnius, Praga, Berlin, Amsterdam, Edinburgh, Viena și Budapesta. Fiecare dintre aceste locuri vă va încânta cu diversitatea lor, istoria extraordinară și arhitectura impresionantă. Weekend-ul este suficient pentru a încerca bucătăria tradițională, pentru a cunoaște locuri importante pentru o anumită țară și pentru a învăța despre tradiție și istorie . În pachetele city break se oferă de obicei 3 zile de vizitare activă a obiectivelor turistice, o călătorie scurtă și odihnă în hoteluri confortabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS