16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajLa noul restaurant Burger King din Electroputere Mall Craiova, fiecare cartier al orașului are un burger dedicat

La noul restaurant Burger King din Electroputere Mall Craiova, fiecare cartier al orașului are un burger dedicat

Așteptarea a luat sfârșit. Burger King, al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, vine în Craiova. Din 1 septembrie, capitala Olteniei se va transforma în cea mai cool destinație pentru Whooper, burgerul care a consacrat brandul american. Mai mult decât atât, Burger King recunoaște că se identifică cu felul de a fi al craiovenilor și este pregătit să le ofere burgeri speciali, în funcție de cartierul în care locuiesc.

Știm cu toții clasica poveste despre locuitorii din sud-vestul României – oameni cu o personalitate aprigă, care vorbesc mult și se enervează ușor. Ca să nu mai spunem că asupra Craiovei planează tot felul de mituri.

Burger King consideră că fiecare craiovean ar trebui să fie mândru de cartierul în care locuiește. Te așteptăm la noul restaurant din Electroputere Mall Craiova ca să vezi ce burger reflectă spiritul cartierului tău.

Dacă stai în zona 1 mai, încearcă un Double Cheeseburger

Dacă vorbim de 1 mai, ne referim la una dintre cele mai cunoscute părți ale Craiovei, care reunește instituții importante din oraș precum Facultatea de Medicină și Farmacie, Cercul Militar și Spitalul Județean. Așadar, ar trebui să fii mândru dacă locuiești în zonă și să sărbătorești acest lucru cu un Double Cheeseburger de la Burger King – carne de vită 100% pe grătar, brânză din abundență și castraveți murați bine condimentați. Cu alte cuvinte, o masă autentică, gustoasă și preparată din ingrediente de calitate.

Pentru locuitorii din Craiovița nouă, merge un Texas Burger adevărat

Nu te lăsa păcălit de nume, Craiovița Nouă fiind cel mai mare și cel mai populat cartier al Craiovei. De asemenea, această zonă are o istorie îndepărtată și plină de întâmplări. Teritoriul actualului cartier Craiovița a fost, în vechime, o moșie și, împreună cu cel al cartierului Craiovița Veche, este strâns legat de vechea mahala Craiovița și posibil și de vechea mahala Podbanița/Potbanița, nume de origine slavonă. O astfel de zonă are nevoie de un burger pe măsură. La fel cum Craiovița reprezintă o parte importantă din istoria orașului, la fel Texas Burger vorbește depre savoarea burgerilor adevărați și a locurilor din care provin.

Dacă locuiești în Valea Roșie, ești foarte aproape de un Whopper

Despre Valea Roșie se spune că ar fi unul dintre cel mai de temut cartiere ale Craiovei. În realitate, este una dintre cele mai mari zone rezidențiale din oraș și un loc de întâlnire pentru pasionații de fotbal, datorită faptului că aici se regăsește stadionul Electroputere. Dacă locuiești în Valea Roșie, ești un norocos pentru că te afli foarte aproape de Electroputere Mall Craiova, care găzduiește noul restaurant Burger King. Grăbește-te să încerci Triple Whopper, o variantă care spune multe atât despre Burger King, cât și despre Craiova: carne de vită la grătar, roșii, salată proaspătă, castraveți murați delicioși și sosuri din plin. O combinație cinstită, delicioasă și rapidă.

Craiova nu înseamnă doar aceste cartiere, ci mai degrabă un oraș plin de oameni curajoși, care fac lucrurile în acel oltean way autentic și cu patimă. Burger King este gata să le ofere ceea ce-și doresc, indiferent de cartierul în care locuiesc sau de gusturile pe care le au.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS