10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCâte tipuri de olteni, atâția burgeri la noul restaurant Burger King din Electroputere Mall Craiova

Câte tipuri de olteni, atâția burgeri la noul restaurant Burger King din Electroputere Mall Craiova

Există o mulțime de mituri despre felul de a fi al oltenilor. Unii spun că au un caracter înflăcărat, alții că sunt foarte încăpățânați, că vorbesc mult și că fac doar așa cum îi taie capul. Burger King recunoaște că are multe lucruri în comun cu oltenii și le sărbătorește, pe 1 septembrie, la deschiderea restaurantului din Electroputere Mall Craiova

Te poți grăbi încă de pe acum să ajungi la deschiderea noului restaurant din Craiova, pentru că Burger King nu te judecă – din contră, te înțelege cât se poate de bine și îți pregătește produse după pofta inimii și felului tău de a fi.

La noul Burger King din Craiova vei găsi o gamă variată de burgeri făcuți din ingrediente premium, fără conservanți sau aditivi – așa cum îi place oricărui oltean autentic. În plus, Burger King înțelege că gusturile nu se discută și că suntem diferiți, fiind un lucru cât se poate de firesc și de frumos.

Pentru că Burger King înțelege și încurajează diversitatea, ți-a pregătit oferte și produse care se vor potrivi perfect cu caracterul tău.

Dacă ești un oltean asumat și mândru de originea lui, alege un Whopper

Sau două, în funcție de cât îți este de foame. 😊 Așa cum tu te bucuri că ești oltean, Burger King se mândrește cu Whopper, burgerul care l-a consacrat. Whopper înseamnă carne de vită 100% la grătar, roșii suculente, ceapă proaspătă și castraveți murați. Totul asezonat cu maioneză și ketchup. Chiar dacă nu s-a născut în Craiova, aceasta este rețeta perfectă pentru orice oltean adevărat. Vino și testează, totul e pe bune.

Dacă ești un oltean cu limba ascuțită, încearcă Extra Long Chili Cheese

Întotdeauna este bine să spui ce gândești, să-ți argumentezi părerile și să fii direct. Unii îți vor spune că ai un caracter „picant”. Dacă îți dorești ceva picant la propriu, vino la Burger Bing din Electroputere Mall Craiova și ia-ți un Extra Long Chili Cheese, adică carne de vită pe grătar, asezonată cu sos de brânză și ardei chili. Dacă vrei să mai temperezi gustul, adaugă o băutură răcoritoare și o porție de cartofi.

Pentru oltenii autentici, Big King XXL

Dacă ți se spune că ești oltean asumat, înseamnă că ești așa cum vrei tu, iar părerile celorlați nu te deranjează. Faci ce vrei, când vrei și, cel mai important, mănânci ceea ce te reprezintă: adică un Big King XXL. Acesta te ispitește imediat prin gustul său regal: o porție dublă de carne de vită la grătar, salată, castraveți murați, ceapă, brânză și, neapărat, sosul original Big King.

Acestea sunt doar câteva exemple de burgeri și combinații care îți pun în valoare caracterul. În noul restaurant Burger King din Electroputere Mall Craiova vei găsi nenumărate opțiuni pe gustul tău și care să te reprezinte. Pentru că Burger King consideră că a venit momentul ca cineva să le facă dreptate oltenilor, să-i facă mândri de locul în care s-au născut și să le ofere, în stilul lor, adică oltean way, fix ceea ce-și doresc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS