19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajVino să descoperi ce trăsături au în comun oltenii și Burger King la noul restaurant din Electroputere Mall Craiova

Vino să descoperi ce trăsături au în comun oltenii și Burger King la noul restaurant din Electroputere Mall Craiova

Din 1 septembrie, Burger King, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, va fi disponibil în Electroputere Mall Craiova. De ce Craiova? Pentru că Burger King recunoaște că are o mulțime de trăsături în comun cu oltenii. Iată despre ce este vorba.

Se aprind repede

Oltenii sunt faimoși pentru temperamentul lor vulcanic și aprig. În realitate, sunt oameni hotărâți, care știu ce-și doresc și nu se dau bătuți până nu depășesc toate obstacolele. Iată că spiritul lor înflăcărat se potrivește perfect cu Chili Cheese Burger, o țâră picant, dar fraged, tocmai bun pentru a scoate în evidență caracterul oltenilor autentici.

Perfecți și simpli

„Fusei”, „mă dusei”, „zisei” și multe alte cuvinte care sună melodios și plăcut, pentru că oltenii sunt printre puținii români care știu să folosească perfectul simplu în mod corect. Perfectul simplu este dinamic și întotdeauna la obiect. La fel sunt și produsele de la Burger King, perfecte și simple, făcute după rețețe autentice și cu ingrediente premium.

Îndrăzneți și puși pe fapte mari

Oltenii sunt hotărâți și dau din coate ca să obțină ce își doresc. Se descurcă în absolut orice situație și nu renunță până când nu își ating obiectivele. Nici Burger King nu stă la discuții atunci când comanzi un Whopper din carne de vită 100% pe grătăr, asezonat cu câteva felii de ceapă și roșii suculente – masa perfectă pentru un oltean care duce întotdeauna lucrurile la bun sfârșit.

Puțin pretențioși, dar sinceri

Un oltean se recunoaște cu ușurință nu numai după vorbă, dar și după atitudine. Dacă stai la povești cu un oltean, simți imediat în vorba lui o sinceritate pe care nu o întâlnești în alte regiuni. Așa cum oltenii sunt onești și aleg să spună lucrurilor pe nume, la fel și Burger King pune pe tavă adevărul despre produsele disponibile în meniu: doar pui sau vită, fără alte aiureli sau fiţăraie, adică fără aditivi sau conservanți, cum s-ar spune la București. 😊

Pasionali și petrecăreți

Nu toți românii sunt înzestrați cu pasiune, dar oltenii sunt cei mai pricepuți la asta. Când se apucă de ceva, o fac cu patimă și se dedică cu toată inima. Nu-i de mirare că sunt sufletul petrecerilor, chiar și fără ajutorul zaibărului. Oltenii încing sârba la ei în curte, iar Burger King își încinge grătarele pentru a le oferi burgerii preferați și gustoși.

Așa cum oltenilor le place să fie în centrul atenției, Burger King se face remarcat prin simplitate și calitate. Pe 1 septembrie se deschide un nou Burger King în Electroputere Mall Craiova, așa că te așteptăm alături de noi să te convingi singur dacă te simți cu adevărat oltean sau nu. Și neapărat să testezi un Whopper ca la carte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS