19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Craiova devine capitala modei

Povestea evenimentului FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Models ROMÂNIA a început în primăvara anului 2005, într-o lună însorită de mai. A continuat să reprezinte, an după an, o sărbătoare a modei, ajungând unul dintre cele mai mari și longevive festivaluri de modă de pe întinsul patriei. 

Anul acesta, tradiția lunii MAI  a suferit mici modificări, mutându-se la început de toamna pe dată de 3 Septembrie. Royal Models Agency împlinește 17 ani de activitate, iar experiența se vede, deoarece această echipă puternică reușește chiar și într-un an greu să nu dezamăgească publicul. Cu măsurile de riguare, aceștia vor pune în scenă deschisă cea de a XVII-a ediție a evenimentului FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Models ROMÂNIA în incinta ELECTROPUTERE PARC. Cu muncă asiduă, Royal Models demonstrează că nimic nu este imposibil.

Royal Models Agency și Electroputere Parc și-au propus că în prima lună de toamnă să aducă femeile în centrul atenției, fapt pentru care le-a pregătit acestora cadouri speciale, premii de răsfăț și showuri de modă.

Med Tehica va pune în scenă o colecție nouă de uniforme WonderWink. Această colecție a fost concepută pentru a face față celui mai înalt nivel de performanță. Uniformele sunt confecționate din material  respirabil care, în combinație cu croiala ergonomică, îndeplinește toate condițiile de care au nevoie cadrele medicale

 Cu o viziune aparte asupra designului vestimentar, Florin Burescu va surprinde publicul cu o colecție pregătită special pentru festivalul de modă de la Craiova. Creațiile lui au captat și fascinat privirile din întreagă Europa. Show-urile sale din Italia, Spania, Germania, Franța etc. au făcut că numele sau să fie unul remarcabil în domeniul modei.

Sonia Trifan este deja un brand în lumea modei, nu doar un nume datorită priceperii și dedicației cu care această se ocupă de imaginea femeilor. Această  prezintă o colecție plină de strălucire, glam și multă feminitate. Ea spune că această este o odă adusă femeii din România, femeie frumoasă, elegantă și plină de sex appeal.

 Născut la malul mării, din pasiune pentru modă și pictură, brand-ul Genuine Concept are în spate o singură dorință: aceea de a crea prin portul hainelor o experiență, o emoție prin care fiecare dintre noi să își poată arăta propria personalitate. Colecția ”Feelings” încurajează femeia modern către sinceritate și autoacceptare și o infuzează cu energie feminină, unicitate, sprijinind-o să nu-i fie teamă să-și arate vulnerabilitatea, fragilitatea, dar mai ales puterea lăuntrică.

 Mentor prezintă a două oară pe podiumul festivalului o colecție ce se adresează “tinerilor” de orice vârstă, atât nostalgicilor, cât și fashionistilor.  Colecția se încadrează în trendul economiei durabile și al sustenabilității. Intrarea pe piață prêt-à-porté se datorează preocupării constante pentru valorizarea stocurilor rezultate din producția de uniforme militare.

Yvette Design, este un brand de pret-a-porter pentru toate femeile din Paris și nu numai. Ramona Drăghici, fondatorul brandului YVETTE, dezvoltă un act artistic prin fiecare ținută, precum o pânză de pictură pe care își așterne ideile, proiectând pas cu pas modele vestimentare, căutând astfel perfecțiunea și oferind lejeritate, comoditate, lux, stil și atitudine.

Că fiecare colecție a Andreei Dogaru, “Dark side” este o extensie a personalității mele  pentru că stilul gotic  se opune oricăror convenții larg răspândite în modă și încearcă evitarea conformismului. Colecția  denumită “Dark side” este una de factură întunecată, uneori morbidă, eroticizata și include corsete, dantelă și catifea. „Dark side ” de inspirație gotică spune o poveste despre frumusețe și despre groază, te invită să experimentezi, te provoacă să preiei puterea și să fii tu persoană care decide. Opulență, decadență și individualismul sunt aspecte de baza ale acestei colecții.

Georgia Chioni vine din minunată Grecie, un tărâm de poveste și plin de mister. Este designer de modă și realizator de film premiat la festivaluri și evenimente din întreagă lume. Colecția SKIN-X prezența la Craiova a fost inspirată de o piesă de teatru premiată și scrisă de Georgia Chioni, numită „X”. Personajul protagonistului din piesă – Magda / Divine a fost sursă de inspirație pentru întreagă colecție. O femeie complexă, emanand mister, sexualitate, senzualitate, dinamism, un neo-femme-fatale contemporan dintr-un film noir, cu o estetică bazată pe forme caracterizate de eclectism, excentricitate, glam rock, precum și anumite elemente de fetisism și retrofuturism, creând astfel un kalos distinctiv.

Ei bine, festivalul de la Craiova nu este unul atât de clasic, organizatorii au presărat în cadrul evenimentului și un concurs de Miss, care are în componentă anul acesta 12 concurente ce se vor lupta prin frumusețe și grație pentru câștigarea marelui titlu ”Miss Royal Models România 2022”. Ajunse în Craiova de miercuri acestea vor avea parte de un intens program de pregătire, ședințe foto, fitting-uri pentru a fi în cea mai bună formă în seară de sâmbătă.

Machiajul evenimentului va fi asigurat de echipa L’Art Sublime, iar partea de hair style este asigurată de echipa BEȘ Cosmetics România.

Va invităm să urmăriți un regal de frumusețe în care tendințele sezonului următor sunt ridicate la nivelul de artă iar calitatea, tăieturile fine și materialele atent alese devin ingrediente de nelipsit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS