12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCaracteristici esențiale pentru un pavilion grădină

Caracteristici esențiale pentru un pavilion grădină

Dacă îți place să îți petreci timpul afară, un pavilion grădină îți poate spori plăcerea de a te bucura de curtea din spate.

Acestea arată foarte bine, oferă protecție împotriva soarelui și a ploii, iar multe dintre ele sunt închise, astfel încât țin insectele la distanță.

Există chiar și câteva stiluri diferite din care poți alege, inclusiv pavilion grădină deschis sau închis, din pânză sau cu acoperiș dur. Multe dintre cele mai bune modele de pavilion grădină se montează în doar câteva minute, ceea ce le face portabile, în timp ce altele au o instalare mai permanentă.

Dacă te-ai decis să adaugi un pavilion grădină la amenajarea curții tale din spate, există câteva caracteristici esențiale pe care trebuie să le cauți. În primul rând, verifică dimensiunea, pentru a te asigura că se va potrivi în spațiul pe care îl ai la dispoziție. Greutatea este, de asemenea, importantă, mai ales dacă intenționezi să îl muți. Materialele baldachinului, tipul de cadru și dacă acel foișor grădină are sau nu un fel de plasă în jurul său sunt, de asemenea, caracteristici de luat în considerare înainte de a-l cumpăra.

Iată ce trebuie să cauți pentru a alege cel mai bun pavilion grădină pentru curtea ta din spate.

Lucruri de luat în considerare

Dacă ai de gând să îți achiziționezi un pavilion grădină, cel mai bine este să te documentezi mai întâi. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu unul care nu îți satisface nevoile. De aceea, am creat un ghid de cumpărare util pentru a te ajuta să iei o decizie.

La ce poate fi folosit un pavilion grădină?

Pavilioanele grădină sunt destul de versatile, astfel încât le poți folosi pentru o varietate de lucruri. Acestea creează un loc umbros sub care să stai și să te relaxezi, fie că ești singur sau cu familia și prietenii. De asemenea, acestea te ajută să te protejezi de ploaie, astfel încât să poți sta afară chiar dacă vremea este umedă. Poți amplasa un mobilier terasă în interior și îl poțo transforma într-o zonă de întâlnire.

Un pavilion grădină cu plasă poate fi, de asemenea, folosit pentru a crea o zonă fără insecte de care să se bucure familia ta. Iar dacă există panouri laterale, acestea pot bloca vântul, astfel încât chiar și în zilele cu briză să poți juca cărți sau citi fără ca totul să se împrăștie.

Caracteristici pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi un pavilion grădină

Nu toate pavilioanele grădină sunt create la fel, așa că este o idee bună să verifici toate caracteristicile acestora, pentru a ști ce cumperi. Următoarele detalii sunt un loc potrivit pentru a începe.

Materialul de pavilion grădină

Cele mai multe pavilioane grădină folosesc poliester ca material pentru baldachin. Aceasta este o alegere populară, deoarece poliesterul este durabil și ușor, plus că rezistă la apă.

Dar este posibil să găsești pavilion grădină din pânză de înaltă calitate, deoarece este mai ușor de tratat cu acoperiri impermeabile, plus că arată foarte bine. Bineînțeles, costă, de asemenea, destul de mult mai mult, așa că nu este cea mai bună alegere pentru cei care au un buget limitat.

Cele mai ieftine tipuri de pavilion grădină de pe piață folosesc vinil sau plastic pentru copertinele lor, deoarece aceste materiale sunt ieftine și ușor de modelat în forma potrivită. Din păcate, aceste tipuri de pavilion grădină nu durează foarte mult timp.

Caracteristicile cadrului

Există câteva opțiuni diferite atunci când vine vorba de materialele cadrului unui pavilion grădină.

Un cadru extrem de puternic este cel din oțel. Dar acest metal este, de asemenea, destul de greu, așa că, probabil, nu vei mai muta pavilionul grădină după ce l-ai montat.

Fierul este o altă opțiune bună. Este destul de durabil, deși nu la fel de puternic ca oțelul, și suficient de greu pentru ca pavilionul tău să nu se împrăștie în toate părțile, cu excepția celor mai puternice vânturi.

Aluminiul este cel mai ușor dintre toate materialele pentru cadre de pavilion grădină. Nu este foarte durabil și se poate îndoi ușor dacă este manipulat greșit. Dacă un pavilion grădină va folosi aluminiu, îl va combina cu alte metale.

Greutate și dimensiuni

Greutatea unui pavilion grădină este vitală din câteva motive. În primul rând, plănuiești să îl montezi și să îl lași, sau vrei unul pe care să îl poți lua cu tine în camping sau la lac? Cu cât este mai greu, cu atât va fi mai greu de mutat. Dar, de asemenea, cele mai grele nu se vor spulbera în zilele cu vânt, așa că sunt mai bune pentru stabilitate dacă plănuiești să le lași instalate toată vara.

Dacă ai o tonă de spațiu pentru a monta pavilionul grădină, dimensiunile nu vor fi o problemă. Dar pentru cei care au spațiu limitat, trebuie să fii foarte atent la cel pe care îl cumperi.

De asemenea, contează și locul în care îl vei amplasa. Terasa ta este pătrată sau dreptunghiulară? Sau poți monta unul hexagonal acolo? Măsoară cu atenție, apoi cumpără pavilionul cu dimensiunile care se potrivesc spațiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS