27.9 C
Craiova
miercuri, 10 august, 2022
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajÎncheiere proiect „INVESTIŢII ALE FIRMEI SC MARNEGALI FINIT SRL”

Încheiere proiect „INVESTIŢII ALE FIRMEI SC MARNEGALI FINIT SRL”

SC MARNEGALI FINIT SRL, cu sediul în Oraş Turceni, Str. Sf. Gheorghe, Bloc 36, Scara 1, Etaj 4, Apartament 17, Judeţul Gorj, cod poştal 217520, anunță încheierea proiectului „INVESTIŢII ALE FIRMEI SC MARNEGALI FINIT SRL”, cod SMIS 134134, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 şi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Data începerii proiectului: 01.04.2018 (dată semnare contract de finanțare: 05.07.2021).
Data finalizării proiectului: 31.07.2022.
Valoarea totală a proiectului este de 1.401.086,76 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este 941.907,06 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 800.620,99 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 141.286,07 lei).
Proiectul s-a implementat în Oraş Turceni, Sat Jilţu, Str. 13 Septembrie, Nr. 30, Judeţul Gorj.

Obiectivul general al proiectului „INVESTIŢII ALE FIRMEI SC MARNEGALI FINIT SRL” l-a constituit crearea unei unităţi noi prin dotarea unui spaţiu nou cu utilaje necesare pentru desfăşurarea unei noi activităţi, aceea de pregătire a terenului (CAEN 4312 – Lucrări de pregătire a terenului) şi îmbunătăţirea competitivităţii economice prin creşterea productivităţii muncii în IMM-uri în sectoarele competitive identificate în Strategia Naţională pentru Competitivitate.

Obiectivele specifice

Obiectivele specifice ale proiectului au fost:
1. Achiziţia de bunuri şi servicii:
– Buldoexcavator 1 – 1 buc.
– Buldoexcavator 2 – 1 buc.
– Miniexcavator pe şenile – 1 buc.
– Panouri fotovoltaice – 2 buc.
– Servicii de consultanţă scriere proiect – 1 buc.
– Servicii de consultanţă management proiect – 1 buc.
– Informare şi publicitate – 1 buc. (comunicat de presă derulare proiect (1 buc.), afiş A2 (1 buc.), placă permanentă (1 buc.), autocolante (3 buc.), comunicat de presă încheiere proiect (1 buc.).

Creşterea numărului de angajaţi

Investiţia a prevăzut creşterea numărului mediu de salariaţi cu 5 persoane ca urmare a realizării investiţiei şi menţinerea acestei creşteri pe întreaga perioadă de monitorizare a proiectului.
Cel puțin o persoană din cele 5 noi angajate face parte dintr-o categorie defavorizată.

Proiectul implementat de către SC MARNEGALI FINIT SRL are următoarele rezultate: achiziția de utilaje si echipamente (un buldoexcavator 1, un buldoexcavator 2, un miniexcavator pe şenile și două panouri
fotovoltaice), achiziția de servicii de consultanță și informare și publicitate, precum și crearea de 5 noi locuri de muncă.

Astfel, proiectul implementat are impact la nivel local/regional cum ar fi: crearea oportunităților de noi locuri de muncă prin achizițiile făcute; dezvoltarea durabilă a zonei; atragerea de investitori străini într-o zonă deficitară din acest punct de vedere; implementarea tehnologiilor competitive pentru o inginerie nouă în domeniul lucrărilor de pregătire a terenului; asigură pe termen lung o creștere economică durabilă din punct de vedere al mediului.

SC MARNEGALI FINIT SRL
Date de contact: Persoana de contact: Marius Negrilă – Administrator
Telefon: 0764.053.960
Email: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS