15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajIulie incendiar la Brezoi. Ce artişti cântă la Let's Meat şi Top Pick Festival

Iulie incendiar la Brezoi. Ce artişti cântă la Let’s Meat şi Top Pick Festival

La Brezoi, luna lui cuptor vine cu atmosferă incendiară. În primele două weekenduri sunt programate festivalurile Let’s Meat şi Top Pick. Dacă primul este deja o tradiţie, Top Pick este un eveniment organizat în premieră, pentru iubitorii muzicii pop, care au ocazia să-i întâlnească într-un loc cu totul special pe cei mai renumiţi artişti ai muzicii mainstream din România.

Din acest an, participanţii la festival au posibilitatea să opteze pentru TRANSPORT tur-retur la festival din București, Râmnicu-Vâlcea, Pitești, Călimănești și Căciulata. Trimiterea către pagina de transport se găseşte pe iabilet.ro, în descrierea fiecărui eveniment.

Let’s Meat aduce sport, distracţie, premii şi super muzică

Debutul lui iulie aduce la Brezoi o nouă ediţie a festivalului “Let’s Meat”, familiar şi distractiv, cu multe activităţi sportive, jocuri pentru copii şi o mulţime de premii din partea partenerului principal, compania Diana. În perioada 1-3 iulie, BOBI Dumitras și toată gașca Let’s Meat vă așteaptă între 1 și 3 iulie, nu doar cu concerte super, ci și cu cele mai amuzante și antrenante concursuri, cu premii delicioase, de la Magazine DIANA desigur! Dacă sunteți pregătiți pentru sac-viteză, „nu sparge oul”, „la butoaie”, condusul roabei, „la baloane” și sfoara, dați click pe link și înscrieți-vă pentru un weekend Let’s Meat de pomenit aici: https://docs.google.com/forms/d/1gyqIEE9jTpM-QSGKvkxVv5Xlt1fCV_nYKYdLEPFFi6Y/viewform?fbclid=IwAR3M-9PSjH_yq97a4VpxAyEvrc6PDdtoaycMgLJUyd5Wr2nK6oCy4RB0FWI&edit_requested=true

Calendarul concertelor, pe zile:

Vineri:
𝐓𝐫𝐮𝐩𝐚 𝐙𝐚𝐢𝐛𝐚𝐫
𝐅𝐨𝐥𝐤𝐅𝐫𝐚𝐭𝐞
𝐏𝐫𝐚𝐠𝐮’ 𝐝𝐞 𝐒𝐮𝐬
𝐓𝐫𝐮𝐩𝐚 𝐒𝐏𝐀𝐌


BOSQUITO cântă sâmbătă,2 iulie, la Brezoi

Sâmbătă:
𝐁𝐨𝐬𝐪𝐮𝐢𝐭𝐨
𝐀𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭
𝐎𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐟 𝐐𝐮𝐞𝐞𝐧𝐬
𝐃𝐮𝐛𝐥𝐮 𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤
𝐂𝐫𝐨𝐬𝐬 𝐓𝐡𝐞 𝐋𝐢𝐧𝐞

Duminică:
𝐅ă𝐫ă 𝐙𝐚𝐡ă𝐫
𝐓𝐫𝐮𝐩𝐚 𝐓𝐚𝐩𝐢𝐧𝐚𝐫𝐢𝐢
𝐁𝐫𝐮𝐢𝐬𝐞𝐝 𝐕𝐢𝐨𝐥𝐞𝐭𝐬 𝐁𝐚𝐧𝐝
𝐀𝐫𝐭𝐢ș𝐭𝐢𝐢 𝐀𝐫𝐭 𝐑𝐨𝐨𝐦 𝐏𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧

Biletele pot fi procurate de aici >>>

Delia, Carla’s Dreams, Lupii lui Calancea, 3 Sud Est, la Top Pick Festival

În cel de-al doilea sfârşit de săptămână, între 8-10 iulie, Brezoi reuneşte cele mai mari nume ale scenei pop din ţară. “Este pentru prima dată când punem pe harta festivalurilor noastre acest gen muzical, adresându-ne unui nou tip de public. Sperăm să fie un succes, pentru că oamenii au ocazia să întâlnească toţi artiştii de renume ai muzicii mainstream din România la un loc, timp de 3 zile, într-un adevărat maraton muzical”, spune Mihai Mugescu, fondatorul Live Summer Camp Brezoi.

Calendarul concertelor, pe zile:

Vineri, 8 iulie
𝐓𝐡𝐞 𝐌𝐨𝐭𝐚𝐧𝐬
𝐀𝐥𝐞𝐱 𝐂𝐚𝐥𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚 ș𝐢 𝐋𝐮𝐩𝐢𝐢
𝐄𝐌𝐀𝐀
𝐇𝐎𝐋𝐘 𝐌𝐎𝐋𝐋𝐘

Sâmbătă, 9 iulie
𝐃𝐞𝐥𝐢𝐚
𝟑 𝐒𝐮𝐝 𝐄𝐬𝐭
𝐖𝐡𝐢𝐭𝐞 𝐌𝐚𝐡𝐚𝐥𝐚
𝐌𝐚𝐫𝐤 𝐒𝐭𝐚𝐦

Duminică, 10 iulie
𝐂𝐚𝐫𝐥𝐚’𝐬 𝐃𝐫𝐞𝐚𝐦𝐬
𝐀𝐧𝐝𝐢𝐚
𝐃𝐀𝐑𝐀
𝐎𝐋𝐈𝐕𝐈𝐀 𝐀𝐃𝐃𝐀𝐌𝐒

Biletele pot fi procurate de aici >>>.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS