22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCele mai bune sfaturi pentru alegerea unei plăci de îndreptat părul

Cele mai bune sfaturi pentru alegerea unei plăci de îndreptat părul

Dacă ai un singur obiectiv (păr drept și strălucitor), îți dorești o placă de păr care te va ajuta să atingi acest obiectiv în cel mai rapid și mai ușor mod posibil, cu cât mai puține daune.

Placa de îndreptat părul potrivită va rezista ani de zile, așa că merită să petreci puțin timp pentru a alege aparatul potrivit pentru dorințele și nevoile coafurii tale.

În plus, placa de păr potrivită este mai mult decât un instrument pentru șuvițe lucioase și drepte, poate fi folosită ca un modelator versatil pentru a crea bucle sau chiar ca un volumizator în caz de nevoie.

Așadar, cum selectezi placa de îndreptat părul potrivită pentru nevoile tale? Urmează acești pași pentru a-ți atinge toate obiectivele de îndreptare a părului dintr-o singură lovitură.

1. Alege forma potrivită

S-ar putea să crezi că o placă de păr este pur și simplu, ei bine, plată. Cu toate acestea, marginile aparatelor de îndreptat părul pot afecta versatilitatea acestora.

Dacă plăcile și marginile exterioare ale plăcii sunt ușor rotunjite, va fi mai ușor să transformi aparatul de îndreptat părul într-un ondulator.

O placă de păr care are plăci de titan curbate poate fi folosită pentru a crea bucle și onduleuri, alături de rezultate impresionante de îndreptare. Cu un design subțire și ergonomic, este ușor de utilizat și oferă comenzi de temperatură diferite, astfel încât să poți controla căldura.

2. Ia în considerare lățimea plăcii

Plăcile mai late sunt incredibil de utile pentru cele cu părul mai lung și mai gros. În esență, acestea pot aduna mai mult păr și îl pot încălzi în mai puține treceri. Plăcile late reduc deteriorarea pentru tipurile de păr mai gros.

Cu toate acestea, dacă ai părul scurt, prea prelucrat sau fin, vei dori plăci mai înguste care aplică mai puțină căldură. Bineînțeles, dacă plănuiești să călătorești cu placa de călcat, vei dori, de asemenea, plăci puțin mai înguste care să încapă ușor în geantă.

3. Selectează plăcile potrivite

Plăcile de îndreptat părul sunt fabricate dintr-o varietate de materiale și, deși nu există o alegere corectă sau greșită, unele vor fi mai potrivite pentru tipul de păr și nevoile tale.

Iată câteva dintre cele mai populare opțiuni pe care le vei găsi:

Plăcile de îndreptat din titan se încălzesc rapid, aplicând temperaturi mai ridicate mai uniform. Aceste plăci tind să se potrivească cel mai bine părului foarte creț și aspru. Un exemplu excelent al acestui tip de placă de îndreptat este placa de păr BaBylissPRO Graphite Titanium. Aceasta are plăci de 25 mm de titan și grafit, ideale pentru coafuri mai scurte de orice textură și tip, dispunând de 10 setări diferite de căldură. Este ușoară, facilă de utilizat și lasă părul incredibil de drrept.

Oferind o căldură uniformă pentru majoritatea texturilor de păr, plăcile ceramice au performanțe la un standard ridicat. Un exemplu clasic de placă de îndreptat ceramică de înaltă calitate este o placă de îndreptat care menține căldura la o temperatură optimă de styling de aproximativ 180 de grade. Reține doar că unele aparate de îndreptat au doar un strat de ceramică și, în timp, ceramica se uzează, distribuind căldura în mod neuniform.

4. Gândește-te la temperatură

Căldura ridicată înseamnă o îndreptare mai rapidă și mai eficientă, dar nu toate tipurile de păr au nevoie de cele mai fierbinți plăci.

Pentru a reduce deteriorarea părului tău, ia în considerare o placă de păr care oferă setări reglabile de căldură, apoi coafează-te pe cea mai mică setare de căldură care îți oferă rezultatele dorite.

Plăcile ieftine se încălzesc uneori în mod neuniform, ceea ce duce la o textură neuniformă și poate chiar la arderea unor părți din păr. Un aparat de coafat professional are senzori inteligenți în fiecare placă, asigurându-se că fierul de călcat este suficient de cald pentru a îți coafa părul fără a se supraîncălzi. Această tehnologie cu două zone oferă rezultate profesionale pentru un păr mai fin și mai neted, fără arsuri sau încrețituri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS